Zaštita privatnosti

Ефективно: мај КСНУМКС, КСНУМКС

ЕВД Медиа, ЛЛЦ, његове веб странице и поддомене („ми“, „ми“ или „компанија“) и ми у СолидСмацку изузетно поштујемо вашу приватност и залажемо се за заштиту ваше приватности док сте на мрежи на страници солидсмацк.цом. У наставку је откривено како прикупљамо и ширимо информације за ову веб локацију.

Које податке прикупљамо?
Тражимо и/или обрађујемо ваше податке када посетите и извршите радњу на нашој веб страници. У наставку су подаци које тражимо и/или обрађујемо за различите радње које извршавате на веб локацији.

Када нас контактирате или се претплатите на билтен путем е -поште на нашој веб страници, од вас ће се можда тражити да доставите:

  • Име
  • Е-маил адреса

Приликом наручивања производа додатне информације могу укључивати:

  • Адреса за наплату/испоруку
  • Информације о кредитној картици

Остали подаци који се могу аутоматски прикупити приликом посете нашој веб страници или подношења обрасца укључују:

  • ИП адреса
  • земља
  • Време посете и/или време подношења обрасца
  • Остали подаци који вас могу директно или индиректно идентификовати

Које правне основе имамо за обраду ваших података?
Обрада ваших личних података захтева правну основу. Обрада ваших података врши се само када је то потребно ради пружања релевантних информација у наведену сврху. Ове сврхе укључују:

  • Омогућавање комуникације путем е -поште о вестима објављеним на веб страници СолидСмацк
  • Пружање информација путем е -поште о производима купљеним путем веб странице СолидСмацк
  • Омогућавање комуникације путем е -поште у облику посебних понуда и промоције догађаја
  • Пружање сталних услуга и подршке

Најважније правне основе за обраду ваших личних података су:

  • Када дате сагласност
  • Када тежимо легитимним интересима
  • Кад смо са вама склопили уговор
  • Када имамо законску обавезу или захтев

РСС АЖУРИРАЊА ФЕЕД -а И Е -ПОШТЕ
Ако се корисник жели претплатити на РСС феед путем ажурирања е -поште, тражимо контакт податке, попут имена и адресе е -поште. Ово је увек операција пријављивања где своју адресу е-поште и име уносите путем опције претплате на веб локацији. У било ком тренутку можете да одустанете од ове комуникације коришћењем везе за одјаву на дну било које комуникације путем е-поште или слањем е-поште на адресу приваци@солидсмацк.цом.

Дневници, статистика и аналитика
Као и већина веб локација, користимо веб аналитику-посебно Гоогле аналитику. У њему се чувају информације као што су адресе интернет протокола (ИП), тип прегледача, веб локација која упућује, излазне и посећене странице, употребљена платформа, датум/време, кликови на везе и прикупљају широке демографске податке за збирну употребу. Иако ово прикупља много информација, ниједна није повезана са подацима који лично идентификују. а сви подаци о корисницима и догађајима ће истећи након 38 месеци.

КОЛАЧИ
Колачић је део података ускладиштен на рачунару корисника везан за информације о кориснику. Веб локација СолидСмацк користи колачиће за прикупљање података о промету и саобраћају кроз процес куповине. Не прикупљају се лични подаци. Ове информације се прослеђују аналитичким извештајима и користе за праћење посећености веб локације и извршених куповина.

Ми смо реализовали су сљедеће:

  • Поновно оглашавање помоћу Аналитике
  • Извештавање о приказима Гоогле мреже мултимедијалног оглашавања
  • Репортинг Демограпхицс анд Интерест
  • Фацебоок Пикел
  • Интегрисане услуге које захтевају да Аналитика прикупља податке путем колачића за оглашавање и анонимних идентификатора

Ми заједно са независним добављачима (као што је Гоогле) користимо колачиће прве стране (попут колачића Гоогле аналитике) и колачиће трећих страна (као што је Гоогле колачић за оглашавање) или друге идентификаторе трећих страна заједно за прикупљање података у вези са интеракцијама корисника са приказима огласа и другим функцијама услуге огласа које се односе на нашу веб страницу. Важно је напоменути да, иако не користимо Гоогле оглашавање, подаци аналитике веб локације могу да их користе.

Да бисте избрисали колачиће, погледајте их инструкције. Такође се можете одјавити помоћу овог прегледача додатак.

ЛИНКОВИ
Ова веб локација садржи везе до других веб локација. Имајте на уму да нисмо одговорни за праксу приватности ових других веб локација. Предлажемо корисницима да тога буду свесни када напусте СолидСмацк и прочитају изјаве о приватности сваке веб локације која прикупља личне податке. Ова изјава о приватности односи се искључиво на податке које прикупља СолидСмацк.

ЗАВРШЕНО ОБЈАВЉИВАЊЕ
СолидСмацк је учесник програма Амазон Сервицес ЛЛЦ Ассоциатес Програм, програма за оглашавање партнера који је осмишљен да обезбеди начин да веб локације зарађују накнаде за оглашавање оглашавањем и повезивањем са Амазон.цом. То значи да СолидСмацк може зарадити провизију када посетиоци купе артикал од Амазон.цом, након што кликнете на рефералну везу од солидсмацк.цом.

АДВЕРТИСЕРС
СолидСмацк не користи директно или дисплеј оглашавање трећих страна путем банер огласа. Ниједно спољно предузеће се не користи за приказивање огласа на овој веб локацији, па стога не постоје колачићи за праћење ваших података и/или активности које постављају спољне рекламне компаније или платформе. Ми објављујемо спонзорисани садржај (познат и као рекламни, плаћени садржај или изворни садржај) који може садржати везу ка спољној веб локацији. На овај начин можемо пружити везу за праћење која показује одакле је клик дошао. Међутим, не преносе се лични подаци и не пружамо никакве личне податке нити приступ било којим личним подацима претплатника СолидСмацк.

Да ли преносимо личне податке у иностранство?
Не продајемо, не тргујемо или на други начин не преносимо спољним странама ваше личне податке. Ово не укључује треће стране од поверења које нам помажу у управљању нашом веб страницом, у пословању или у пружању услуга вама, све док се те стране слажу да ове податке држе у тајности. (пример овога је услуга коју користимо за слање е -поште.) Такође можемо открити ваше податке када сматрамо да је објављивање прикладно у складу са законом, спровођењем смерница наше веб локације или заштитом наших или других права, имовине или безбедности.

Ако користите нашу веб страницу из земље која није држава у којој се СолидСмацк налази, ваша комуникација са нама може довести до преноса ваших личних података преко међународних граница. Такође, када нас позовете или започнете разговор, можемо вам пружити подршку са локације изван ваше земље порекла. У тим случајевима са вашим личним подацима се поступа у складу са овом Политиком приватности.

Ваша права
У сваком тренутку имате право да будете обавештени о личним подацима о вама које обрађујемо, али уз одређене законске изузетке. Такође имате право да уложите приговор на прикупљање и даљу обраду ваших личних података, укључујући профилисање/аутоматизовано доношење одлука. Осим тога, имате право на исправљање, брисање или блокирање ваших личних података. Штавише, имате право да примате информације о себи које сте нам доставили, као и право да се те информације преносе другом контролору података (преносивост података).

Брисање личних података
Имате право на брисање. Избрисаћемо ваше личне податке када више не будемо морали да их обрађујемо у вези са једном или више горе наведених сврха. Генерално, на веб локацији ћемо чувати најновије податке до 38 месеци након ваше последње активности.

Међутим, подаци се могу обрађивати и чувати дужи период како бисмо вам пружили информације о наруџбама и услугама и/или да бисмо побољшали услуге.

Можете затражити брисање ваших података тако што ћете контактирати приваци@солидсмацк.цом и избрисаћемо личне податке које поседује о вама (осим ако их морамо задржати у сврхе наведене у овој Политици приватности).

Промене наше приватности
Ако одлучимо да променимо нашу политику приватности, те промене ћемо објавити на овој страници, послати е -поруку са обавештењем о свим променама и/или ажурирати датум измене политике приватности.

Одредбе и услови
Такође посетите наш одељак Услови и одредбе који утврђује употребу, одрицање одговорности и ограничења одговорности која регулишу употребу наше веб странице на https://www.solidsmack.com/terms/.

Контакт и жалбе
Ако имате пребивалиште у Европском економском простору (ЕГП) и сматрате да су ваши лични подаци подложни Општој уредби о заштити података (ГДПР), можете упутити питања или жалбе свом Националном органу за заштиту података (ДПА):

Пронађите свој национални ДПА

Ако желите да се жалите на обраду ваших личних података или ако имате било каквих питања у вези са овом политиком приватности,  Kontaktirajte nas или нам пошаљите е-пошту на приваци@солидсмацк.цом.