Одредбе и услови

Ефективно: мај КСНУМКС, КСНУМКС

Добро дошли на солидсмацк.цом (у даљем тексту СолидСмацк). СолидСмацк и његове повезане локације пружају вам своје услуге, знање, производе и информације под следећим условима. Ако посетите ову или повезане веб локације, прихватате ове услове. Молимо вас да их пажљиво прочитате.

ПРИВАТНОСТ
Молимо вас да прегледате нашу Zaštita privatnosti, који такође регулише вашу посету нашој веб страници, ради разумевања наше праксе.

ЕЛЕКТРОНСКЕ КОМУНИКАЦИЈЕ
Када посетите СолидСмацк или нам пошаљете е -пошту, комуницирате са нама електронским путем. Пристајете на примање комуникације од нас електронским путем. Са вама ћемо комуницирати путем е -поште или постављањем обавештења на овој веб локацији. Слажете се да сви уговори, обавештења, откривања података и друга комуникација која вам пружамо електронским путем задовољавају све законске услове да таква комуникација буде у писаној форми.

АУТОРСКА ПРАВА
Сав садржај који се налази на овој веб локацији, као што су текст, графика, логотипи, иконе дугмади, слике, аудио снимци, дигитално преузимање, компилације података и софтвер, власништво је СолидСмацка или његових добављача садржаја и заштићен је међународним законима о ауторским правима. Компилација целокупног садржаја на овој веб локацији је ексклузивно власништво СолидСмацк -а, са ауторским правима за ову колекцију од стране СолидСмацк -а, и заштићено међународним законима о ауторским правима.

ТРАДЕМАРКС
Заштитни знакови и заштитна одећа СолидСмацк не смеју се користити у вези са било којим производом или услугом која не припада СолидСмацк -у, на било који начин који би могао изазвати забуну међу купцима, или на било који начин који омаловажава или дискредитује СолидСмацк. Сви остали заштитни знакови који нису у власништву СолидСмацка или његових подружница који се појављују на овој веб локацији власништво су њихових власника, који могу, али и не морају бити повезани, повезани или спонзорисани од стране СолидСмацка или његових повезаних веб локација.

ДОЗВОЛА И ПРИСТУП САЈТУ
СолидСмацк вам даје ограничену лиценцу за приступ и лично коришћење ове веб локације, а не за преузимање (осим кеширања страница) или њено мењање или било који њен део, осим уз изричиту писмену сагласност СолидСмацка. Ова лиценца не укључује било какву препродају или комерцијалну употребу ове веб локације или њеног садржаја: било какво прикупљање и коришћење било каквих уноса производа, описа или цена: било које изведено коришћење ове веб локације или њеног садржаја: свако преузимање или копирање података о рачуну за корист другог трговца: или било која употреба рударења података, робота или сличних алата за прикупљање и екстракцију података. Ова веб страница или било који дио ове веб странице не смију се репродуцирати, дуплицирати, копирати, продавати, препродавати, посјећивати или на други начин експлоатирати у било које комерцијалне сврхе без изричите писане сагласности СолидСмацка. Не смете уоквиривати нити користити технике уоквиривања да приложите било који заштитни знак, логотип или друге заштићене информације (укључујући слике, текст, изглед странице или форму) компаније СолидСмацк и наших сарадника без изричите писмене сагласности. Не смете користити никакве метаознаке или било који други „скривени текст“ који користи име или заштитне знакове СолидСмацкс без изричите писане сагласности СолидСмацка. Свака неовлашћена употреба укида дозволу или лиценцу коју даје СолидСмацк. Одобрава вам се ограничено, опозиво и неискључиво право да креирате хипервезу на почетну страницу СолидСмацка све док веза не приказује СолидСмацк и повезане веб локације, или њихове производе или услуге у лажном, обмањујућем, погрдном облику, или на други начин увредљиве ствари. Не можете користити било који СолидСмацк логотип или другу заштићену графику или заштитни знак као део везе без изричите писмене дозволе.

ВАШ ЧЛАНСКИ РАЧУН
Ако користите ову или повезане веб локације, можда имате налог за чланство. Ви сте одговорни за очување поверљивости вашег налога и лозинке и за ограничавање приступа вашем рачунару, и слажете се да прихватате одговорност за све активности које се дешавају под вашим налогом или лозинком. Ако сте млађи од 18 година, можете користити нашу веб страницу само уз учешће родитеља или старатеља. СолидСмацк и његови сарадници задржавају право да по сопственом нахођењу одбију услугу, укину налоге, уклоне или измене садржај или откажу наруџбине.

КОМЕНТАРИ, Е -ПОШТА И ДРУГИ САДРЖАЈ
Посетиоци могу објављивати коментаре и друге садржаје: и подносити сугестије, идеје, коментаре, питања или друге информације, све док садржај није незаконит, опсцен, претећи, клеветнички, задире у приватност, крши права интелектуалне својине или на други начин штети. трећим странама или неприхватљиво и не састоји се или садржи софтверске вирусе, политичку кампању, комерцијално прикупљање, ланчана писма, масовну пошту или било који облик „нежељене поште“. Не смете да користите лажну адресу е-поште, да се лажно представљате над било којом физичком или правном особом или на други начин доводите у заблуду порекло картице или другог садржаја. СолидСмацк задржава право (али не и обавезу) да уклони или уреди такав садржај, али не прегледава редовно објављени садржај. Ако објавите садржај или пошаљете материјал, а осим ако не назначимо другачије, дајете СолидСмацку и његовим сарадницима неискључиво право на коришћење, репродукцију, модификовање, прилагођавање, објављивање без накнаде, потпуно неопозиво и потпуно подлиценцирано , преводити, стварати изведена дела, дистрибуирати и приказивати такав садржај широм света на било ком медију. Дајете СолидСмацку и његовим сарадницима и подлиценциранима право да користе име које поднесете у вези са таквим садржајем, ако они то одлуче. Изјављујете и гарантујете да поседујете или на други начин контролишете сва права на садржај који објављујете: да је садржај тачан: да употреба садржаја који испоручујете не крши ове смернице и неће нанети штету било којој особи или субјекту: и да ћете обештетити СолидСмацк или његове сараднике за све тужбе које проистичу из садржаја који испоручујете. СолидСмацк има право, али не и обавезу да надгледа и уређује или уклања било коју активност или садржај. СолидСмацк не преузима одговорност и не преузима одговорност за било који садржај који сте поставили ви или било која трећа страна.

РИЗИК ГУБИТКА
У случајевима када се дигиталне ставке или чланства купују путем СолидСмацка или повезаних веб локација, те куповине се врше у складу са потврдом путем е -поште. То у основи значи да ризик од губитка и власништва над таквим предметима прелази на вас након што пошаљемо е -поруку.

ОДРИЦАЊЕ ОД ЈАМСТАВА И ОГРАНИЧЕЊА ОДГОВОРНОСТИ ОВОЈ СТРАНИЦИ СОЛИДСМАЦК ПРУЖА НА ОСНОВИ „КАКАВ ЈЕ“ И „КАКО ЈЕ ДОСТУПАН“. СОЛИДСМАЦК НЕ ДАЈЕ ЗАСТУПАЊА ИЛИ ЈАМСТВА БИЛО КАКВЕ, ИЗРИЧИТЕ ИЛИ ИМПЛИЦИРАНЕ, У ВЕЗИ СА ДЕЛОВАЊЕМ ОВЕ СТРАНИЦЕ ИЛИ ИНФОРМАЦИЈАМА, САДРЖАЈОМ, МАТЕРИЈАЛИМА ИЛИ ПРОИЗВОДИМА УКЉУЧЕНИМ НА ОВОЈ СТРАНИЦИ. ИЗРИЧИТО СЕ СЛАЖЕТЕ ДА ВАША КОРИШТЕЊА ОВЕ СТРАНИЦЕ ЈЕ НА ВАШ ЈЕДИНИ РИЗИК. У ПОТПУНОЈ ДОЗВОЛИ КОЈО ЈЕ МОГУЋЕ ПРИМЈЕЊИВИМ ЗАКОНОМ, СОЛИДСМАЦК ОДБИЈА СВЕ ГАРАНЦИЈЕ, ИЗРИЧИТО ИЛИ ИМПЛИЦИРАНЕ, УКЉУЧУЈУЋИ, АЛИ НЕ ОГРАНИЧАВАЈУЋИ СЕ НА, ИМПЛИЦИРАНЕ ГАРАНЦИЈЕ ПРОДАВНОСТИ И ФИТНОСТИ ЗА ПАРЦЕЛ. СОЛИДСМАЦК НЕ ГАРАНТУЈЕ ДА ОВА СТРАНИЦА, ЊЕГОВИ СЕРВЕРИ ИЛИ Е-МАИЛ ПОСЛАНА СА СОЛИДСМАЦК-а БЕСПЛАТНИ ВИРУСА ИЛИ ДРУГИХ ШТЕТНИХ КОМПОНЕНТА. СОЛИДСМАЦК НЕЋЕ БИТИ ОДГОВОРАН ЗА БИЛО КАКВУ ШТЕТУ КОЈУ ПОВЕЗУЈЕ ОД КОРИШЋЕЊА ОВЕ СТРАНИЦЕ, УКЉУЧУЈУЋИ, АЛИ НЕ ОГРАНИЧЕНО НА ДИРЕКТНЕ, НЕПОСРЕДНЕ, СЛУЧАЈНЕ, КАЗНЕНЕ И ПОСЛЕДИЧНЕ ШТЕТЕ. ОДРЕЂЕНИ ДРЖАВНИ ЗАКОНИ НЕ ДОЗВОЉАВАЈУ ОГРАНИЧЕЊА НА ИМПЛИЦИРАНЕ ГАРАНЦИЈЕ ИЛИ ИСКЉУЧЕЊЕ ИЛИ ОГРАНИЧЕЊЕ ОДРЕЂЕНИХ ШТЕТА. АКО СЕ ОВИ ЗАКОНИ ОДНОСЕ НА ВАС, НЕКИ ИЛИ СВИ ГОРЕНИ ОДРИЦАЊА, ИСКЉУЧЕЊА ИЛИ ОГРАНИЧЕЊА СЕ МОЖДА НЕ ОДНОСЕ НА ВАС, А МОЖДА ИМАТЕ ДОДАТНА ПРАВА.

ВАЖЕЋИ ЗАКОН
Посетом СолидСмацк -а, слажете се да ће закони Сједињених Америчких Држава, без обзира на принципе сукоба закона, управљати овим Условима коришћења и било којим спором који би могао настати између вас и СолидСмацка или његових повезаних веб локација.

ДИСПУТИ
Сваки спор који се на било који начин односи на вашу посету СолидСмацку, конзумиране информације или производе купљене путем СолидСмацка биће поднет поверљивој арбитражи у Тексасу, Сједињене Америчке Државе, осим у оној мери у којој сте на било који начин прекршили или претили кршењем СолидСмацк права интелектуалне својине, СолидСмацк може затражити судску или другу одговарајућу помоћ у било ком државном или савезном суду у држави Тексас, Сједињене Америчке Државе, а ви пристајете на искључиву надлежност и место у таквим судовима. Арбитража према овом споразуму водиће се према тада важећим правилима Америчког удружења за арбитражу. Одлука арбитара је обавезујућа и може се унети као пресуда у било који суд надлежне надлежности. У највећој могућој мјери допуштеној важећим законом, ниједна арбитража према овом споразуму неће бити придружена арбитражи која укључује било коју другу страну на коју се односи овај споразум, било путем класичног арбитражног поступка или на неки други начин.

ПОЛИТИКЕ СТРАНЕ, МОДИФИКАЦИЈУ И ОДГОВОРНОСТ
Молимо вас да прегледате наше друге смернице, као што су наша политика доставе и поврата, објављене на овој веб локацији. Ове смернице такође уређују вашу посету СолидСмацку. Задржавамо право да у било ком тренутку променимо нашу веб локацију, смернице и ове Услове коришћења. Ако се било који од ових услова сматра неважећим, ништавим или из било ког разлога неизводљивим, тај услов ће се сматрати раздвојивим и неће утицати на ваљаност и извршност било ког преосталог услова.

ПИТАЊА
Питања у вези са нашим Условима и одредбама, Политиком приватности или другим материјалом везаним за политику можете упутити нашем особљу за подршку кликом на "Контактирајте нас" пошаљите нам е-маил на: инфо@ввв.солидсмацк.цом