Ak video, že Sandboxr 1. február nemôže prísť dostatočne skoro. V ten deň spúšťajú aplikáciu, ktorá dáva mix okolo roku 2008 Spore 3D Creature Creator a na webe Môj robotický národ 3D tlačený robotický staviteľ armády. Z používania oboch musím povedať... Rodičia, buďte upozornení, vy aj vaše deti strávite hodiny vytváraním 3D stvorení, postáv, robotov a ďalších.

Aplikácia Sandboxr 3D Printing

Podrobnosti o novej aplikácii sú zriedkavé, ale myšlienka je jednoduchá. Sandboxr je webová aplikácia na vytváranie modelov, ktoré je možné tlačiť 3D. Ilustrácia, ktorú tu vidíte, ukazuje vytvorenie roztomilého malého chlapca-bojovníka, ale možnosti, na ktoré Sandboxr pravdepodobne myslí, sú nekonečné, najmä pre trh „pre každého“, na ktorý je aplikácia zameraná. Start-up so sídlom v Utahu vyvinul svoj vlastný softvér na podporu vášho zážitku z prispôsobenia postavy a samozrejme ho budete môcť používať prostredníctvom dotykových zariadení. Tu je pohľad.

Vitajte v Sandboxr z sandboxr on Vimeo.

Toto prichádza na zadnej strane 3D systémov, ktoré dodávajú svoje Cubify AppCreate a API ktorá mení Cubify.com na platformu na vytváranie modelov a 3D tlač pre dizajnérov a vývojárov. Nejaká tvrdá konkurencia, ale Sandboxr sa zdá byť dostatočne jedinečný na to, aby stál sám o sebe a umožnil akejkoľvek inej aplikácii na vytváranie modelov zarobiť peniaze. Nepochybujem o tom, že 1) 3D Systems (alebo Autodesk, alebo Shapeways... prečo Shapeways ešte nemá svoju vlastnú aplikáciu na 3D modelovanie??) získa týchto ľudí a 2) uvidíme viac modelovania na webe aplikácie, ktoré sa tento rok dostanú na web.

Do zoznamu pozvaných sa môžete dostať na Stránka Sandboxr.

sandboxr-3d-printing-app-01

sandboxr-3d-printing-app-02

sandboxr-3d-printing-app-03

sandboxr-3d-printing-app-04

sandboxr-3d-printing-app-05

sandboxr-3d-printing-app-06

Cez GlobalNewswire

autor

Josh je zakladateľom a redaktorom spoločnosti SolidSmack.com, zakladateľom spoločnosti Aimsift Inc. a spoluzakladateľom spoločnosti EvD Media. Zaoberá sa inžinierstvom, dizajnom, vizualizáciou, technológiou, ktorá ju realizuje, a obsahom, ktorý sa okolo nej vyvíja. Je certifikovaným profesionálom SolidWorks a vyniká v trápnom páde.