Nie je žiadnym tajomstvom, že online vzdelávanie je populárnejšie ako kedykoľvek predtým. Od jednoduchého softvéru na screencasting až po desiatky platforiem na hosťovanie videa je učenie sa novým zručnostiam jednoduchšie ako kedykoľvek predtým. Uvažovali ste však niekedy nad vytvorením vlastných online kurzov – či už s cieľom pomôcť ostatným s vašimi pracovnými postupmi rockových hviezd alebo dokonca zabezpečiť ziskový vedľajší koncert?

Dobrou správou je, že začať môže každý – všetko, čo potrebujete, je niečo naučiť a motivácia, aby ste to urobili.

A so školením Ako vytvoriť úžasný online kurz môžete okamžite začať vytvárať svoj vlastný obsah (áno, toto je online kurz o vytváraní online kurzov).

V tomto vysoko sebavedomom kurze, ktorý obsahuje viac ako 8 hodín obsahu, sa naučíte, ako získavať nápady na obsah, vytvárať videá a propagovať takmer všetky zručnosti, ktoré stojí za to zdieľať. Kto vie – možno stať sa online inštruktorom môže byť vaším novým obľúbeným (platiacim) koníčkom?

YouTube Video

Lars Christensen má viac ako 30,000 XNUMX odberateľov na svojom kanáli YouTube, kde „pomáha ľuďom, ktorí majú problémy so softvérom CAD&CAM“.

Ako vytvoriť úžasný online kurz — $200 15 dolárov (zľava 92%)

Kurz obsahuje:

  • Získajte prístup k 93 prednáškam a 8 hodinám obsahu 24/7
  • Pochopte, ako rozložiť svoj kurz a ako ho urobiť zaujímavým
  • Overte svoj nápad na kurz prostredníctvom 3-stupňového procesu
  • Štruktúrujte svoj kurz do efektívneho prehľadu
  • Naučte sa používať ScreenFlow pre Mac na zaznamenanie obrazovky a jej kompletnú úpravu
  • Objavte efektívne spôsoby, ako propagovať svoj kurz a nájsť študentov
  • Vytvorte pre svoj kurz skvelú predajnú stránku a nastavte si PayPal, aby ste zarobili peniaze

Nákup tu

Tento príspevok obsahuje odkazy na pobočky, ktoré pomáhajú podporovať SolidSmack prostredníctvom malej provízie získanej z predaja! Ďakujeme za pomoc pri odklone od bannerových reklám poskytovaním lepšieho obsahu!

Ďalšie ponuky nájdete tu:
StackSociálne Amazonka

autor