Ak by ste vošli do môjho domu, strčili by ste bradu a povedali: „Tento priestor je dokonalou ilustráciou úplného nedostatku estetiky moderného dizajnu.“ A to je v poriadku. Stále by som vás pozval dnu a dal vám dve hrste pikantného, ​​mäsom nabitého čili.

Potom by ste povedali: „Potrebujete nechať škandinávske dizajnérske štúdio Søren Rose, aby vám urobilo premenu na vašu ľútosť nad životným priestorom.“ Dal by som ti viac chilli a povedal by som: „Už to mám pokryté! Stiahol som si všetky 3D modely ich neuveriteľného, ​​neuveriteľného dizajnu a občas si ich pozriem, ĎAKUJEM VEĽMI PEKNE. Viac chilli?"

Ak ste na jednej lodi, aj vy si môžete stiahnuť nádherné návrhy nábytku od dánskeho remeselníka, aby ste ich mohli obdivovať, vykresliť, použiť vo svojej vlastnej izbe alebo sa jednoducho točiť a predstavovať si ich vo svojom vlastnom dome. 3D modely mnohých kolekcií sú poskytované z obľúbenej kolekcie TriBeCa do kostolnej stoličky, príborníka, Edgarovej stoličky a mnohých, mnohých šťavnatých svietidiel. Každý obsahuje súbor .3dm, .3ds a .dwg a na webovej stránke je k dispozícii ešte viac fotografií každého kusu samostatne a v ich prirodzenom prostredí modernej triedy.

Môžete stiahnuť súbory z webovej stránky Søren Rose Studio!

Máte model, ktorý si myslíte, že každý potrebuje? Podeľte sa s nami o odkaz a podrobnosti tu!

soren-ruža-ateliérový-nábytok-01

soren-rose-studio-tribeca-3d-models-01

soren-rose-studio-tribeca-3d-models-02

autor

Josh je zakladateľom a redaktorom spoločnosti SolidSmack.com, zakladateľom spoločnosti Aimsift Inc. a spoluzakladateľom spoločnosti EvD Media. Zaoberá sa inžinierstvom, dizajnom, vizualizáciou, technológiou, ktorá ju realizuje, a obsahom, ktorý sa okolo nej vyvíja. Je certifikovaným profesionálom SolidWorks a vyniká v trápnom páde.