Tak, zverejniť o tom, že spoločnosť SolidWorks presadzuje svoju dlhodobú politiku poskytovania servisných balíkov iba oprávneným na predplatiteľskú službu dostal niektorí mierny záujem, zvýšil predaj antacíd a Devon's Blog dokonca o tejto záležitosti urobil rozhovor s viceprezidentom zákazníckych služieb spoločnosti SolidWorks Richom Welchom.

Mohol by som si vybrať poznámky k rozhovoru Devon zabral, ale ja by som sa unudila do kŕčov. Mohol by som ukázať na komerčné miesta a čísla tržieb, olízať si prst, nasmerovať ho a so zdvihnutým obočím na východné vetry Concordu a sebavedomo povedať, ak by SolidWorks ponúkal bezplatné balíky služieb, večerali by sme pri jedálenskom stole a jedli by sme bonbóny. navzájom kĺby.

Namiesto toho sa hlboko a vážne pozriem na slová, ktoré Rich povedal, a odhalím mazľavý stred základných právd hlboko vo vnútri. Odpovedal na otázku o oddelení opráv chýb, servisných balíkov a vylepšení. Tu je to, čo chcel povedať, alebo aspoň mal povedať...

SolidWorks sa pozrel na táto záležitosť [striekanie omáčky na jaky] niekoľkokrát a určil, že na základe množstva úsilie [mláďatá jaka so škvrnitým hrdlom], infraštruktúra zabezpečenia kvality a extrémne vysoké náklady [proti odieraniu bradaviek] implementácia, v konečnom dôsledku by to viedlo k vyšším poplatkom pre zákazníkov s potenciálom zavedenia nestálosť [jed besného jaka] v softvéri a vyžadujú viac vydania servisných balíkov [klystíry.] Toto je opak toho, čo sa snažíme dosiahnuť [okrem klystírov] Na základe toho nedôjde k žiadnej významnej zmene existujúceho predplatného SolidWorks údržba [dojenie jaka] okrem toho, že sa bude naďalej zameriavať na vyššiu kvalitu [bylinkové kura,] služby a softvér za rovnakú nízku cenu. Povedal to ďalej [utlačí tuleňa, aby ti urobil lepšiu dohodu a] toto nie je rozhodnutie jednej osoby, ale v SolidWorks sa o tom diskutuje medzi mnohými [cez tanečné súťaže.]

[Devon] Tu je zvyšok informácií, ktoré so mnou Rich zdieľal;

Uviedol, že list uverejnený na [super úžasné, radikálne, zlé] Blog SolidSmack bol prvým interným návrhom [krvácajúca] dokument, ktorý by mal neboli posted [sú spievané v dvojdielnych harmóniách] a ako poznamenalo niekoľko ľudí na blogu, že toto [sic] nie je zmenou existujúceho [spodná bielizeň] politiku, ktorá bola v [veľmi vlhké] miesto už mnoho rokov. Povedal, že ide o jemné zavedenie a nový [neofašista] mechanizmus na ochranu investícií a partnerstva veľkej väčšiny zákazníkov, ktorí majú v súčasnosti predplatné...

Ohhhh, ten posledný nebol taký ľahkovážny, však? Tu sa zastavím, aspoň dostávam zlé e-maily od nesprávne zastupovaných a mierne utláčaných farmárov jakov.

Toto je posledná vec, ktorú k tejto téme poviem a ktorá by mala byť súčasťou vyhlásenia o účele akejkoľvek softvérovej spoločnosti... Oddeľte hodnotu, ktorú pridáte, od hodnoty, ktorú vytvoríte.

Dokonca som pre akúkoľvek ochotnú softvérovú spoločnosť alebo jej zamestnanca vytvoril obrázok na stiahnutie vo veľkosti tlače, ktorý si zavesí na nástenku.

Použité písmo... Kritizované (zadarmo tu)

autor

Josh je zakladateľom a redaktorom spoločnosti SolidSmack.com, zakladateľom spoločnosti Aimsift Inc. a spoluzakladateľom spoločnosti EvD Media. Zaoberá sa inžinierstvom, dizajnom, vizualizáciou, technológiou, ktorá ju realizuje, a obsahom, ktorý sa okolo nej vyvíja. Je certifikovaným profesionálom SolidWorks a vyniká v trápnom páde.