Podmienky

Účinné: May 25, 2018

Vitajte na solidsmack.com (ďalej len SolidSmack). SolidSmack a súvisiace stránky vám poskytujú svoje služby, znalosti, produkty a informácie za nasledujúcich podmienok. Ak navštívite tento web alebo súvisiace stránky, súhlasíte s týmito podmienkami. Prečítajte si ich prosím pozorne.

SÚKROMIA
Prečítajte si naše Ochrana osobných údajov, ktorou sa riadi aj vaša návšteva našich webových stránok, aby ste porozumeli našim postupom.

ELEKTRONICKÉ KOMUNIKÁCIE
Keď navštevujete SolidSmack alebo nám posielate e -maily, komunikujete s nami elektronicky. Súhlasíte s prijímaním správ od nás elektronicky. Budeme s vami komunikovať e -mailom alebo uverejňovaním oznámení na tomto webe. Súhlasíte s tým, že všetky dohody, oznámenia, zverejnenia a iné oznámenia, ktoré vám poskytneme elektronicky, spĺňajú všetky zákonné požiadavky na to, aby boli tieto oznámenia písomné.

COPYRIGHT
Všetok obsah zahrnutý na týchto stránkach, ako je text, grafika, logá, ikony tlačidiel, obrázky, zvukové klipy, digitálne sťahovanie, kompilácie údajov a softvér, je vlastníctvom spoločnosti SolidSmack alebo jej dodávateľov obsahu a je chránený medzinárodnými zákonmi o autorských právach. Zostavenie všetkého obsahu na tomto webe je výhradným vlastníctvom spoločnosti SolidSmack s autorským právom na túto zbierku spoločnosťou SolidSmack a chránené medzinárodnými zákonmi o autorských právach.

ZNÁMKY
Ochranné známky a obchodné úpravy SolidSmack sa nesmú používať v spojení s akýmkoľvek výrobkom alebo službou, ktoré nepatria spoločnosti SolidSmack, žiadnym spôsobom, ktorý by mohol spôsobiť zmätok medzi zákazníkmi, alebo akýmkoľvek spôsobom, ktorý znevažuje alebo diskredituje SolidSmack. Všetky ostatné ochranné známky, ktoré nie sú vo vlastníctve spoločnosti SolidSmack alebo jej dcérskych spoločností a ktoré sú uvedené na týchto stránkach, sú majetkom ich príslušných vlastníkov, ktorí môžu, ale nemusia byť pridružení k SolidSmacku ​​alebo jeho pridruženým stránkam, k nim pripojení alebo sponzorovaní.

LICENCIA A PRÍSTUP NA STRÁNKU
SolidSmack vám udeľuje obmedzenú licenciu na prístup k týmto stránkam a ich osobné používanie a nie na sťahovanie (iné ako ukladanie do vyrovnávacej pamäte stránok) alebo úpravu jeho alebo akejkoľvek jeho časti, s výnimkou výslovného písomného súhlasu SolidSmack. Táto licencia nezahŕňa žiadny ďalší predaj ani komerčné využitie tejto stránky alebo jej obsahu: akékoľvek zhromažďovanie a používanie akýchkoľvek zoznamov produktov, popisov alebo cien: akékoľvek odvodené používanie tejto stránky alebo jej obsahu: akékoľvek sťahovanie alebo kopírovanie informácií o účte za účelom prospech iného obchodníka: alebo akékoľvek použitie dolovania údajov, robotov alebo podobných nástrojov na zber a extrakciu údajov. Tieto stránky alebo akákoľvek časť týchto stránok nesmie byť reprodukovaná, duplikovaná, kopírovaná, predávaná, ďalej predávaná, navštevovaná alebo inak zneužívaná na akékoľvek komerčné účely bez výslovného písomného súhlasu SolidSmack. Bez výslovného písomného súhlasu nesmiete rámcovať ani používať rámovacie techniky na uzavretie akýchkoľvek ochranných známok, loga alebo iných chránených informácií (vrátane obrázkov, textu, rozloženia stránky alebo formulára) SolidSmack a našich spolupracovníkov. Bez výslovného písomného súhlasu SolidSmack nesmiete používať žiadne meta tagy ani žiadny iný „skrytý text“ s použitím názvu alebo ochranných známok SolidSmacks. Akékoľvek neoprávnené použitie ruší povolenie alebo licenciu udelenú spoločnosťou SolidSmack. Je vám udelené obmedzené, odvolateľné a nevýhradné právo vytvoriť hypertextový odkaz na domovskú stránku SolidSmack, pokiaľ odkaz nezobrazuje SolidSmack a súvisiace stránky alebo ich produkty alebo služby vo falošných, zavádzajúcich, hanlivých, alebo inak urážlivá záležitosť. Bez výslovného písomného súhlasu nesmiete ako súčasť odkazu používať žiadne logo SolidSmack ani inú chránenú grafiku alebo ochrannú známku.

VÁŠ ČLENSKÝ ÚČET
Ak používate tento web alebo súvisiace stránky, môžete mať účet členstva. Zodpovedáte za zachovanie dôvernosti svojho účtu a hesla a za obmedzenie prístupu k vášmu počítaču a súhlasíte s tým, že prevezmete zodpovednosť za všetky činnosti, ku ktorým dochádza pod vašim účtom alebo heslom. Ak máte menej ako 18 rokov, môžete používať náš web iba so zapojením rodiča alebo zákonného zástupcu. SolidSmack a jeho spolupracovníci si vyhradzujú právo odmietnuť službu, zrušiť účty, odstrániť alebo upraviť obsah alebo zrušiť objednávky podľa vlastného uváženia.

KOMENTÁRE, E -maily A OSTATNÝ OBSAH
Návštevníci môžu pridávať komentáre a iný obsah: a podávať návrhy, nápady, komentáre, otázky alebo iné informácie, pokiaľ obsah nie je nezákonný, obscénny, výhražný, hanlivý, narušuje súkromie, porušuje práva duševného vlastníctva alebo inak škodí voči tretím stranám alebo je nevhodné a neobsahuje softvérové ​​vírusy, politické kampane, komerčné výzvy, reťazové listy, hromadné zásielky ani žiadnu formu „spamu“. Nesmiete používať falošnú e-mailovú adresu, vydávať sa za inú osobu alebo entitu alebo inak zavádzať, pokiaľ ide o pôvod karty alebo iného obsahu. SolidSmack si vyhradzuje právo (nie však povinnosť) odstrániť alebo upraviť takýto obsah, ale pravidelne nekontroluje uverejnený obsah. Ak zverejňujete obsah alebo odosielate materiál a pokiaľ neurčíme inak, udeľujete SolidSmack a jeho spolupracovníkom nevýhradné, bezplatné, trvalé, neodvolateľné a plne sublicencovateľné právo používať, reprodukovať, upravovať, upravovať, publikovať , prekladať, vytvárať odvodené diela, distribuovať a zobrazovať takýto obsah na celom svete v akýchkoľvek médiách. SolidSmack a jeho spolupracovníci a sublicencovatelia udeľujete právo používať názov, ktorý zadáte v súvislosti s takýmto obsahom, ak sa tak rozhodnú. Vyhlasujete a zaručujete, že vlastníte alebo inak ovládate všetky práva na obsah, ktorý uverejňujete: že obsah je presný: že používanie vami dodaného obsahu neporušuje tieto zásady a nespôsobí žiadnu ujmu žiadnej osobe alebo subjektu: a že odškodníte SolidSmack alebo jeho spolupracovníkov za všetky nároky vyplývajúce z vami dodaného obsahu. SolidSmack má právo, ale nie povinnosť monitorovať a upravovať alebo odstraňovať akúkoľvek aktivitu alebo obsah. SolidSmack nepreberá žiadnu zodpovednosť a nepreberá žiadnu zodpovednosť za akýkoľvek obsah, ktorý zverejníte vy alebo akákoľvek tretia strana.

RIZIKO STRATY
V prípadoch, keď sú digitálne položky alebo členstvá zakúpené prostredníctvom SolidSmack alebo súvisiacich stránok, tieto nákupy sa uskutočňujú na základe potvrdenia e -mailom. To v zásade znamená, že riziko straty a titulu pre tieto položky na vás prechádza po odoslaní e -mailu.

ODMIETNUTIE ZÁRUK A OBMEDZENIE ZODPOVEDNOSTI TÚTO STRÁNKU POSKYTUJE SOLIDSMACK NA ZÁKLADE „TAK AKO“ A „AKO DOSTUPNÝ“. SOLIDSMACK NEPOSKYTUJE ŽIADNE OPATRENIA ALEBO ZÁRUKY JAKÉHOKOLI DRUHU, VYJADRENÉHO ALEBO IMPLIKOVANÉHO, POUŽÍVANIA TEJTO STRÁNKY ALEBO INFORMÁCIÍ, OBSAHU, MATERIÁLOV ALEBO PRODUKTOV UVEDENÝCH NA TEJTO STRÁNKE. VÝRAZNE SÚHLASÍTE S TÍM, ŽE POUŽÍVANIE TEJTO STRÁNKY JE NA VAŠE VÝHRADNÉ RIZIKO. V PLNOM ROZSAHU POVOLITEĽNOM ZÁKONOM SOLIDMACK ZRIEKA VŠETKY ZÁRUKY, VÝSLOVNÉ ALEBO IMPLIKOVANÉ, VRÁTANE, ALE NEOBMEDZENÉ ZÁRUKY OBCHODOVATEĽNOSTI A VHODNOSTI NA URČITÝ ÚČEL. SOLIDSMACK NEZARUČUJE, ŽE TOTO STRÁNKY, JEJ SERVERY ALEBO E-MAIL ODOSLANÝ Z SOLIDSMACK BEZ VÍRUSOV ALEBO INÝCH ŠKODLIVÝCH KOMPONENTOV. SOLIDSMACK NEBUDE ZODPOVEDNÝ ZA ŽIADNE ŠKODY AKÉHOKOĽVEK DRUHU SPÔSOBENÉHO POUŽÍVANÍM TÝCHTO STRÁNOK, VRÁTANE, ALE NIE JE OBMEDZENÉ NA PRIAME, NEPRIAMY, NÁHODNÉ, PUNITÍVNE A NÁSLEDNÉ ŠKODY. URČITÉ ŠTÁTNE ZÁKONY NEUMOŽŇUJÚ OBMEDZENIA IMPLIKOVANÝCH ZÁRUK ALEBO VYLÚČENIE ALEBO OBMEDZENIE URČITÝCH ŠKOD. AK SA NA VÁS PLATIA TIETO ZÁKONY, NIEKTORÉ ALEBO VŠETKY VÝŠE UVEDENÉ UPOZORNENIA, VYLÚČENIA ALEBO OBMEDZENIA SA NA VÁS NEMUSIA VZŤAHOVAŤ a MOŽNO MÁTE DODATOČNÉ PRÁVA.

PRÍSLUŠNÉ PRÁVO
Návštevou SolidSmack súhlasíte, že zákony Spojených štátov amerických bez ohľadu na zásady kolízie zákonov budú upravovať tieto Podmienky použitia a všetky spory akéhokoľvek druhu, ktoré môžu vzniknúť medzi Vami a SolidSmack alebo jeho pridruženými stránkami.

SPORY
Akýkoľvek spor týkajúci sa vašej návštevy SolidSmacku, spotrebovaných informácií alebo produktov zakúpených prostredníctvom SolidSmack bude podrobený dôvernému rozhodcovskému konaniu v Texase, USA, okrem prípadov, ak ste akýmkoľvek spôsobom porušili alebo hrozili porušením Práva duševného vlastníctva SolidSmack, spoločnosť SolidSmack môže žiadať predbežné alebo iné primerané nápravné opatrenia na ktoromkoľvek štátnom alebo federálnom súde v štáte Texas, Spojené štáty americké a súhlasíte s výhradnou jurisdikciou a miestom konania na týchto súdoch. Arbitráž podľa tejto dohody sa bude riadiť pravidlami, ktoré potom platia pre Americkú arbitrážnu asociáciu. Rozhodcovský nález je záväzný a môže byť vyhlásený ako rozsudok na ktoromkoľvek súde príslušnej jurisdikcie. V maximálnom rozsahu povolenom platnými právnymi predpismi sa žiadna arbitráž podľa tejto zmluvy nesmie pripojiť k arbitráži zahŕňajúcej akúkoľvek inú stranu, na ktorú sa vzťahuje táto dohoda, či už prostredníctvom triedneho arbitrážneho konania alebo inak.

POLITIKY STRÁNOK, MODIFIKÁCIA A SAMOSTATNOSŤ
Prečítajte si naše ďalšie zásady, ako napríklad zásady týkajúce sa dopravy a vrátenia tovaru, uverejnené na týchto stránkach. Tieto zásady sa vzťahujú aj na vašu návštevu SolidSmack. Vyhradzujeme si právo kedykoľvek vykonať zmeny na našich stránkach, zásadách a týchto podmienkach použitia. Ak bude ktorákoľvek z týchto podmienok považovaná za neplatnú, neplatnú alebo z akéhokoľvek dôvodu nevymáhateľnú, bude sa táto podmienka považovať za oddeliteľnú a nebude mať vplyv na platnosť a vymáhateľnosť zostávajúcich podmienok.

OTÁZKY
Otázky týkajúce sa našich zmluvných podmienok, zásad ochrany osobných údajov alebo iného materiálu súvisiaceho so zásadami môžete adresovať nášmu personálu podpory kliknutím na ikonu "Kontaktuj nás" pošlite nám e-mail na adresu: info@www.solidsmack.com