Če je video ta peskovnikr sestavil je kakršen koli znak gladke, tekoče, neverjetne zabave, ki jo boste imeli, 1. februar se ne more zgoditi dovolj kmalu. Na ta dan lansirajo aplikacijo, ki mešanico postavi na približno leto 2008 Spore 3D Creature Creator in na spletu Moj narod robotov 3D natisnjen strojnik robotske vojske. Ob uporabi obeh moram reči… Starši, pozor, vi in ​​vaši otroci boste ure in ure ustvarjali 3D bitja, like, robote in še več.

Aplikacija za 3D tiskanje Sandboxr

Podrobnosti o novi aplikaciji so redke, a ideja je preprosta. Sandboxr je spletna aplikacija za ustvarjanje modelov, ki jih je mogoče 3D natisniti. Ilustracija, ki jo vidite tukaj, prikazuje ustvarjanje ljubkega lika malega bojevnika, vendar so možnosti, o katerih Sandboxr verjetno razmišlja, neskončne, zlasti za trg 'vsakih', na katerega cilja aplikacija. Zagonsko podjetje s sedežem v Utahu je razvilo lastno programsko opremo, ki bo omogočila izkušnjo prilagajanja vaših likov, vi pa jo boste seveda lahko uporabljali prek naprav na dotik. Tukaj je pogled.

Dobrodošli v Sandboxrju iz peskovnik on Vimeo.

To je posledica zagotavljanja 3D sistemov Cubify AppCreate in API ki Cubify.com spremeni v platformo za dostavo modelov in 3D-tiskanja za oblikovalce in razvijalce. Nekaj ​​hude konkurence, vendar se zdi Sandboxr dovolj edinstven, da lahko stoji samostojno in daje kateri koli drugi aplikaciji za gradnjo modelov tek za denar. Ne dvomim, da bodo 1) 3D Systems (ali Autodesk, ali Shapeways ... zakaj Shapeways še nima lastne aplikacije za 3D modeliranje??) pridobili te fante in 2) videli bomo več modelov, ki temeljijo na izdelavi spletnih modelov aplikacije, ki bodo letos prišle na splet.

Na seznam povabil se lahko uvrstite na Spletno mesto Sandboxr.

sandboxr-3d-printing-app-01

sandboxr-3d-printing-app-02

sandboxr-3d-printing-app-03

sandboxr-3d-printing-app-04

sandboxr-3d-printing-app-05

sandboxr-3d-printing-app-06

Via GlobalNewswire

Avtor

Josh je ustanovitelj in urednik na SolidSmack.com, ustanovitelj pri Aimsift Inc., in soustanovitelj EvD Media. Ukvarja se z inženiringom, oblikovanjem, vizualizacijo, tehnologijo, ki to omogoča, in vsebino, razvito okoli nje. Je certificiran strokovnjak SolidWorksa in se odlikuje pri nerodnem padcu.