Ni skrivnost, da je spletno učenje bolj priljubljeno kot kdaj koli prej. Od preproste programske opreme za oddajanje zaslona do več deset platform za gostovanje videoposnetkov je učenje novih veščin lažje kot kdaj koli prej. Ali ste kdaj razmišljali o ustvarjanju lastnih spletnih tečajev - ali bi pomagali drugim pri svojih potekih dela rockstar ali si celo zagotovili donosen stranski nastop?

Dobra novica je, da lahko kdor koli začne - vse, kar potrebujete, je nekaj, kar morate naučiti, in motivacijo za to.

Z usposabljanjem Kako ustvariti odličen spletni tečaj lahko takoj začnete izdelovati svojo vsebino (da - to je spletni tečaj o ustvarjanju spletnih tečajev).

V tem zelo samozavestnem tečaju, ki vsebuje več kot 8 ur vsebine, se boste naučili pridobivati ​​ideje o vsebini, izdelovati videoposnetke in promovirati skoraj vse spretnosti, ki jih je vredno deliti. Kdo ve - morda je postati vaš inštruktor na spletu vaš novi najljubši (plačljiv) hobi?

YouTube video

Lars Christensen ima na svojem kanalu YouTube več kot 30,000 naročnikov, kjer "pomaga ljudem, ki so se borili s programsko opremo CAD & CAM".

Kako ustvariti odličen spletni tečaj - $200 15 USD (92% popusta)

Tečaj vključuje:

  • Dostop do 93 predavanj in 8 ur vsebine 24 ur na dan
  • Razumeti, kako razčleniti tečaj in kako ga narediti zanimivega
  • Potrdite svojo idejo tečaja skozi postopek v treh fazah
  • Strukturirajte svoj tečaj v učinkovit oris
  • Naučite se uporabljati ScreenFlow za Mac za snemanje zaslona in vse skupaj urediti
  • Odkrijte učinkovite načine za promocijo svojega predmeta in iskanje študentov
  • Ustvarite odlično prodajno stran za svoj tečaj in nastavite PayPal za zaslužek

Nakup tukaj

Ta objava vsebuje partnerske povezave, ki pomagajo podpreti SolidSmack z majhno provizijo, zasluženo s prodajo! Hvala za vašo pomoč pri odmiku od oglasnih pasic z zagotavljanjem boljše vsebine!

Več ponudb najdete tukaj:
StackSocial Amazon

Avtor