Upam, da ste vsi pripravljeni na zabavno in razsvetljujočo izkušnjo. Vem, da smo to pospešili Modeliranje iPhone v SolidWorksu jasno okoli mize, vendar je to model, ki ga vsi gledajo in si ga bodo ogledali v bližnji prihodnosti.

Nelson Au je bil prijazen, da je delil svoj model in svoj postopek za čim bolj gladko površinsko delo na modelu iPhone v okviru SolidWorksa. Verjemite, ne želite zamuditi prenosa tega in pregledovanja funkcij.

Ne samo, da se je na zadnji površini približal popolnosti, modeliral je obraz in vse drobne gumbe, s katerimi se radi premikate s prsti. Nato je z uporabo uporabil nekaj upodobitev PhotoView 360 Hypershot. Tukaj je postopek, model in kako je izgledal, ko je končal. Hvala Nelson.

Kako se je zgodilo
Nelsona sem prosil, naj mi predstavi, zakaj se je lotil modeliranja iPhona. To ni enostavna naloga, a zahvaljujoč odličnim navodilom Marka Biasottija in nekaj dobrih izkušenj se je Nelson izkazal za najlepši model iPhone SolidWorks, ki sem ga videl. Evo, kaj je imel povedati.

To sem videl Josh je svoje mnenje objavil na telefonu, Mark Biasotti pa je pokazal tudi, kako bo to storil! To me je pripeljalo tudi do tega, da poskusim.

Sprva sem želel preveriti, ali lahko iPhone vogale naredim kot eno mejno površino. Hitro sem ugotovil, da je to mogoče, vendar tega nisem mogel kontrolirati v svoje zadovoljstvo in ugotovil sem, da je površina na ostrem kotu rahlo popačena.

Moj postopek izdelave telefona je zelo podoben tistemu, ki ga je Mark pokazal prej na tem blogu. Odločil sem se, da razbijem površine na istih mestih, kot so prikazane na Apple 2D risbah, ki smo jih prenesli z Applove strani za razvijalce.

Prenesite članek in pregled korakov [iPhone-Nelson-Au.pdf (217 KB)]

Prenesite model iPhone [iPhone2.SLDPRT.zip (4.94 MB)]

Se strinjate? Nelson je opravil NEVERJETNO delo pri modeliranju iPhone -a v SolidWorksu. Tudi z Hypershot je izkazal nekaj briljantnega upodabljanja. Šššš! Če so vam te všeč, počakajte, da vidite možnosti, ki izhajajo v PhotoView 360 2010 ... (ššššš !! z uporabo Nelsonovega modela iPhone. Absolutno NEVERJETNO.)

Avtor

Josh je ustanovitelj in urednik na SolidSmack.com, ustanovitelj pri Aimsift Inc., in soustanovitelj EvD Media. Ukvarja se z inženiringom, oblikovanjem, vizualizacijo, tehnologijo, ki to omogoča, in vsebino, razvito okoli nje. Je certificiran strokovnjak SolidWorksa in se odlikuje pri nerodnem padcu.