Če bi stopil v mojo hišo, bi si potegnil brado in rekel: "Ta prostor je popolna ilustracija popolnega pomanjkanja moderne oblikovalske estetike." In to je v redu. Še vedno bi te povabil k sebi in ti dal dve pesti pikantnega, z mesom polnega čilija.

Nato bi rekli: "Morate imeti skandanavski oblikovalski studio Søren Rose, da opravi preobrazbo na vaš žalosten izgovor za življenjski prostor." Dal bi vam več čilija in rekel: »Pokrito sem že! Prenesel sem vse 3D modele njihovega neverjetnega, neverjetnega dizajna in si jih bom občasno ogledal, NAJLEPŠA HVALA. Več čilija?"

Če ste v istem čolnu, lahko tudi vi prenesete čudovite modele pohištva danskega obrtnika, da jih občudujete, upodabljate, uporabite v dizajnih svojih sob ali se preprosto vrtite in si jih predstavljate v svojem domu. 3D-modeli številnih zbirk so na voljo od priljubljene kolekcije TriBeCa do cerkvenega stola, bočne deske, stola Edgar in mnogih, mnogih sočnih svetil. Vsak ima na voljo datoteko .3dm, .3ds in .dwg, na spletni strani pa je na voljo še več fotografij vsakega kosa samega in v naravnem okolju sodobnega razreda.

Ti lahko prenesite datoteke s spletne strani Søren Rose Studio!

Imate model, za katerega menite, da ga potrebujejo vsi? Delite povezavo in podrobnosti z nami tukaj!

soren-rose-studio-pohištvo-01

soren-rose-studio-tribeca-3d-models-01

soren-rose-studio-tribeca-3d-models-02

Avtor

Josh je ustanovitelj in urednik na SolidSmack.com, ustanovitelj pri Aimsift Inc., in soustanovitelj EvD Media. Ukvarja se z inženiringom, oblikovanjem, vizualizacijo, tehnologijo, ki to omogoča, in vsebino, razvito okoli nje. Je certificiran strokovnjak SolidWorksa in se odlikuje pri nerodnem padcu.