Torej, objava o SolidWorksu, ki uveljavlja svojo dolgoletno politiko dodeljevanja servisnih paketov samo upravičencem do naročniške storitve prisodil nekaj blagi obresti, je povečalo prodajo antacidov in Devonov blog je o tej zadevi celo intervjuval podpredsednika službe za stranke pri SolidWorksu, Richa Welcha.

Lahko bi ločil zapiske intervjujev Devon je vzel, vendar sem se dolgočasil do krčev. Lahko bi pokazal na prodane komercialne sedeže in številke prihodkov, si obliznil prst, ga usmeril in dvignil obrvi na vzhodne vetrove Concorda in samozavestno rekel, če bi SolidWorks ponudil brezplačne servisne pakete, bi večerjali za mizo in jedli sladice. drug drugemu od členkov.

Namesto tega bom globoko in resno pogledal besede, ki jih je navedel Rich, in razkril gneči center osnovnih resnic globoko v sebi. Odgovoril je na vprašanje o ločevanju popravkov napak, servisnih paketov in izboljšav. Tukaj je tisto, kar je hotel povedati ali bi vsaj moral povedati ...

SolidWorks si je ogledal ta težava [pršenje omake na jake] večkrat in to določil glede na količino prizadevanje [dojenčki s pegastim grlom], infrastrukturo za zagotavljanje kakovosti in izjemno visoke stroške [proti drgnjenju bradavic] izvajanje, bi na koncu povzročilo višje pristojbine za stranke, ki bi jih lahko uvedli nestabilnost [strup pobesnelih jakov] v programski opremi in zahtevajo več izdaje servisnih paketov [klistirji.] To je ravno nasprotno od tega, kar poskušamo doseči [, razen klistirjev.] Na podlagi tega ne bo bistvenih sprememb obstoječe naročnine na SolidWorks vzdrževanje [molža jaka] politike, razen da se še naprej osredotoča na višjo kakovost [zeliščni piščanec,] storitev in programske opreme po enaki nizki ceni. Nadaljeval je s tem [bol bo mladička tjulnja, da boš sklenil boljšo pogodbo in] to ni odločitev ene osebe, ampak o tem razpravljajo številni v SolidWorksu [prek plesnih tekmovanj.]

[Devon] Tukaj so ostale informacije, ki jih je Rich delil z mano;

Navedel je, da je pismo, objavljeno na [super super, radikalno, slabo] SolidSmack blog je bil prvi interni osnutek [krvavitev] dokument, ki bi moral niso bili objavljene [so zapeli v dvoglasnih harmonijah] in kot je opazilo več ljudi na blogu, da je to [sic] ni sprememba obstoječega [spodnje perilo] politike, ki je bila v [zelo vlažno] mesto že vrsto let. Rekel je, da je to mehka uvedba a novo [neofašist] mehanizem za zaščito naložb in partnerstva velike večine strank, ki so trenutno naročnine…

Ohhhh, ta zadnji ni bil tako lahkoten, kajne? Tu se bom ustavil, vsaj dobim zlobna e-poštna sporočila od napačno predstavljenih in rahlo zatiranih kmetov jakov.

Tukaj je zadnja stvar, ki jo bom povedal o tej temi, ki bi morala biti del izjave o namenu katerega koli podjetja za programsko opremo ... Vrednost, ki jo dodate, naj bo ločena od vrednosti, ki jo ustvarite.

Naredil sem celo sliko, ki jo je mogoče prenesti, velikost tiskanja, za katero koli željno programsko podjetje ali zaposlenega v njem, da bi ga obesili na oglasno desko.

Uporabljena pisava… Kritizirana (brezplačno tukaj)

Avtor

Josh je ustanovitelj in urednik na SolidSmack.com, ustanovitelj pri Aimsift Inc., in soustanovitelj EvD Media. Ukvarja se z inženiringom, oblikovanjem, vizualizacijo, tehnologijo, ki to omogoča, in vsebino, razvito okoli nje. Je certificiran strokovnjak SolidWorksa in se odlikuje pri nerodnem padcu.