Ko podjetniki uspešno vzpostavijo spletno mesto e-trgovine za prodajo blaga, se pogosto preselijo na novo območje. Včasih bo to pomenilo prodajo istega razreda blaga pod novejšo blagovno znamko, ki je namenjena privabljanju drugačne vrste strank. Spet je lahko tudi zato, ker želi lastnik spletnega mesta ponuditi različne vrste izdelkov, ki ne bi nujno ustrezali njegovemu trenutnemu spletnemu mestu. Preberite, če želite izvedeti, kako lahko naredite svoje naslednje spletno mesto za e-trgovino še boljše od prejšnjega.

Uporabite orodja za izdelavo spletnih strani

Če ste zadnjič postavljali spletno stran za spletno trgovino, ste morali plačati tako grafičnega oblikovalca kot tudi spletnega oblikovalca, da je prišel do blaga. Potem boste morali še enkrat razmisliti. Zahvaljujoč avtomatizirani tehnologiji in preizkušeno postavitve sodobnega graditelja spletnega mesta za e-trgovino, ne potrebujete praktično nobenih oblikovalskih ali tehničnih veščin, da bi spletno mesto začelo delovati v samo eni uri. Naj bo vaše spletno mesto tako zapleteno ali preprosto, kot želite, glede na naravo vaše ponudbe izdelkov. Ko uporabite spletna orodja, ki so danes na voljo, da pripravite novo spletno mesto, boste vedeli, da bo začelo učinkovito delovati že prvi dan. Takšni gradbeni programi lahko obravnavajo karkoli, od specializiranih strani izdelkov do transakcij, vključno z vračili vračil in plačil, kjer je to primerno. 

Tridimenzionalni elementi

3D ni samo za kinematografe in domače kinematografe. Okoli svojega spletnega mesta lahko ustvarite hrup tako, da vanj vključite tudi pojavne elemente. Prednost dodajanja elementov razširjene in navidezne resničnosti na vaše spletno mesto je, da ljudem pomaga pri odločanju o nakupu. Predstavljajte si, da imate 3D-upodobljeno sliko enega od vaših modelov izdelka. Z njim v stanju AR ali VR ga lahko potencialne stranke raziskujejo od spredaj, zadaj in s strani brez kakršnega koli napora. Še bolje, nekaj prilagodljivih 3D vtičniki za e-trgovino spletna mesta omogočajo vizualizacije predmetov, kot se pojavljajo v domovih ljudi.

Video vsebina

Dandanes vas preprost opis izdelka pripelje daleč. Če želite pritegniti več strank, boste potrebovali vsebino, ki jo dejansko cenijo, kar pogosto pomeni kratke, hitre in natančne videoposnetke. Ni pa nujno, da se vsa vaša video vsebina osredotoča na posamezne izdelke. Uporabite jih za primerjavo izdelkov v podobnem razredu, da lahko kupci izberejo, kateri bo najbolj ustrezal njihovim potrebam. Še en dober nasvet za spletno mesto za e-trgovino je, da zagotoviti videoposnetke z navodili. To je še posebej koristno, če prodajate tehnične izdelke, za katere bodo stranke morda želele nekaj navodil za ravnanje. Ne samo, da bo to vašemu spletnemu mestu bolj verjetno zaupalo potencialne stranke, ampak bi moralo tudi pomagati povečati vašo internetno prepoznavnost. google in drugi večji iskalniki ponavadi višje uvrščajo spletna mesta z videoposnetki z navodili in podobno vsebino.

Povzetek

Na koncu si morate vedno prizadevati izboljšati svoje zadnje spletno mesto za e-trgovino in spletno mesto vaših konkurentov. Če ne, bo nekdo imel spletno mesto v vaši tržni niši tik za vogalom, zato ne zamudite možnosti po meri, ker niste ostali korak pred nami. 

Avtor