Razkritja

RAZKRITJA

Manjka vam disko trdni udar

SolidSmack se premika. Saj veš. Evo, kako se s tem spopadamo in stvari, ki jih moramo razkriti, da veste, o čem pišemo, prihaja naravnost iz naših utripajočih src. Mimogrede, nobeden od ljudi ali podjetij, s katerimi sodelujemo, nima nobene besede ali uredniške moči nad vsebino, ki je na SolidSmacku. To želimo samo objaviti.

Dogodki v industriji

SolidSmack se udeležuje industrijskih dogodkov, ki jih gostijo različni prodajalci CAD industrije. To najpogosteje vključuje plačevanje kotizacije, hotelov in občasno lete na dogodek. Če ne plačujejo letov, jih poskušamo dobiti tudi s komplimenti o njihovih srhljivih psih. Vse objave, članki ali poročanje o dogodku so prepuščeni izključno SolidSmacku, brez vnosa ali urejanja gostitelja dogodka ali sponzorjev.

Oglaševalcem

Opazili boste, da ima SolidSmack oglase, veliko velikih. Tako financiramo to operacijo in plačujemo za ogromen vnos žit, potreben za izdajo tako super vsebine. Če ne želite imeti oglasov, se obrnite na nas in pokazali vam bomo škatlo za donacije, ki sprejema zelo velike čeke. Toda tako kot naš oglaševalec ne boste imeli besede pri vsebini, uredništvu ali slikah, ki zajemajo izdelek ali storitev (ali količino omenjene vsebine o takem izdelku ali storitvi). Vemo, da smo brutalni.

Partnerji

Izdelek ali storitev bomo občasno delili prek partnerske povezave. To je dodaten vir prihodkov in upajmo, da nas bo odpeljal od številnih motečih oglasnih pasic. Naš namen je deliti samo izdelke, ki dopolnjujejo vsebino programa SolidSmack, vam pomagajo pri tem, kar počnete, ali na splošno naredijo življenje bolj zabavno. Uporaba partnerskih povezav ne vpliva na to, ali predstavljamo izdelek ali ne; skratka, izdelki so predstavljeni samo zato, ker ustrezajo uredniškim standardom. Trenutno imamo pridruženo razmerje z več trgovinami, vključno z: Amazon, Ebay in StackCommerce. Prosim, vas prosimo kontaktiraj nas če želite preveriti, ali imamo pridruženo razmerje z določenim podjetjem.

Programska oprema/strojna oprema

Občasno bomo prejeli programsko ali strojno opremo za uporabo in pregled. Včasih nam ga ni treba poslati nazaj, včasih ga podarimo na natečaju, včasih ga vržemo skozi okno (ne res, ampak ja, res). Programska oprema, ki jo prejmemo/pregledamo, ima običajno oznako "ni za nadaljnjo prodajo" (NFS), kar pomeni, da ne, ne morem je prodati vašemu stricu, da vam jo lahko podari.

Se sprašujete o čem? Vas prosimo, da kontaktiraj nas in vprašajte.