Pravilnik o zasebnosti

V veljavi: 25. maja 2018

EVD Media, LLC, njegova spletna mesta in poddomene ("mi", "mi" ali "podjetje") in mi na SolidSmacku ​​zelo spoštujemo vašo zasebnost in smo zavezani k varovanju vaše zasebnosti, medtem ko ste na spletu na spletnem mestu solidsmack.com. V nadaljevanju je razloženo, kako zbiramo in razširjamo informacije za to spletno mesto.

Katere informacije zbiramo?
Od vas zahtevamo in/ali obdelujemo podatke, ko obiščete in izvedete dejanje na naši spletni strani. V nadaljevanju so podatki, ki jih zahtevamo in/ali obdelujemo za različna dejanja, ki jih izvajate na spletnem mestu.

Ko nas kontaktirate ali se naročite na e -novice na naši spletni strani, boste morda morali vnesti:

  • Ime
  • Email naslov

Pri naročanju izdelka lahko dodatne informacije vključujejo:

  • Naslov za izstavitev računa/dostavo
  • Podatki o kreditni kartici

Drugi podatki, ki se lahko samodejno zajamejo ob obisku našega spletnega mesta ali oddaji obrazca, vključujejo:

  • IP naslov
  • Država
  • Čas obiska in/ali čas predložitve obrazca
  • Drugi podatki, ki bi vas lahko neposredno ali posredno identificirali

Kakšne pravne podlage imamo za obdelavo vaših podatkov?
Obdelava vaših osebnih podatkov zahteva pravno podlago. Obdelava vaših podatkov se izvaja le, kadar je to potrebno za zagotovitev ustreznih informacij za navedeni namen. Ti nameni vključujejo:

  • Nudenje komunikacije po e -pošti o novicah, objavljenih na spletnem mestu SolidSmack
  • Nudenje informacij po e -pošti o izdelkih, kupljenih na spletnem mestu SolidSmack
  • Nudenje komunikacije po e -pošti v obliki posebnih ponudb in promocije dogodkov
  • Zagotavljanje stalnih storitev in podpore

Najpogostejše pravne podlage za obdelavo vaših osebnih podatkov so:

  • Ko podate soglasje
  • Ko zasledujemo legitimne interese
  • Ko smo z vami sklenili pogodbo
  • Ko imamo zakonsko obveznost ali zahtevo

RSS POSNOVITVE NA PODROČJU IN E -POŠTI
Če se želi uporabnik naročiti na vir RSS prek e -poštnih posodobitev, prosimo za kontaktne podatke, na primer ime in e -poštni naslov. To je vedno prijava, pri kateri svoj e-poštni naslov in ime posredujete prek možnosti naročnine na spletnem mestu. Od teh sporočil se lahko kadar koli odjavite tako, da uporabite povezavo za odjavo na dnu vsake e-poštne komunikacije ali po e-pošti privacy@solidsmack.com.

Dnevniki, statistika in analitika
Kot večina spletnih mest uporabljamo spletno analitiko, zlasti Google Analytics. Ta shranjuje podatke, kot so naslovi internetnega protokola (IP), vrsta brskalnika, napotitveno spletno mesto, strani za izhod in obisk, uporabljena platforma, datum/čas, kliki povezav in zbirajo široke demografske podatke za skupno uporabo. Čeprav to zajema veliko informacij, nobena ni povezana z osebno prepoznavnimi podatki. in vsi podatki o uporabnikih in dogodkih naj bi potekli po 38 mesecih.

PIŠKOTKI
Piškotek je del podatkov, shranjenih v uporabnikovem računalniku, vezan na podatke o uporabniku. Spletno mesto SolidSmack uporablja piškotke za zbiranje podatkov o prometu in prometa skozi postopek nakupa. Osebni podatki se ne zbirajo. Ti podatki se posredujejo v analitična poročila in se uporabljajo za spremljanje prometa na spletnem mestu in zaključenih nakupov.

Uvedli smo naslednje:

  • Ponovno trženje s storitvijo Analytics
  • Poročilo o prikazih v Google Prikaznem omrežju
  • Poročanje o demografskih podatkih in interesih
  • Facebook Pixel
  • Integrirane storitve, ki zahtevajo, da Analytics zbira podatke prek oglaševalskih piškotkov in anonimnih identifikatorjev

Skupaj s tretjimi ponudniki (kot je Google) za zbiranje podatkov uporabljamo piškotke drugih proizvajalcev (na primer piškotke Google Analytics) in piškotke tretjih oseb (kot je Googlov oglaševalski piškotek) ali druge identifikatorje tretjih oseb v zvezi z interakcijami uporabnikov z prikazi oglasov in drugimi funkcijami oglasnih storitev v zvezi z našim spletnim mestom. Pomembno je omeniti, da čeprav ne uporabljamo Googlovega oglaševanja, imajo lahko podatki za analizo spletnih mest.

Če želite počistiti piškotke, si jih oglejte Navodila. Odjavite se lahko tudi s tem brskalnikom dodatek.

POVEZAVE
Ta stran vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Zavedajte se, da nismo odgovorni za prakse zasebnosti teh drugih spletnih mest. Uporabnikom predlagamo, da se tega zavedajo, ko zapustijo SolidSmack in preberejo izjave o zasebnosti vsakega spletnega mesta, ki zbira osebno prepoznavne podatke. Ta izjava o zasebnosti velja izključno za podatke, ki jih zbira SolidSmack.

PODPISNO RAZKRITJE
SolidSmack je udeleženec programa Associates LLC LLC, programa oglaševalskega partnerja, namenjenega spletnim mestom, da z oglaševanjem in povezovanjem pridobijo oglaševalske pristojbine. Amazon.com. To pomeni, da lahko SolidSmack zasluži provizijo, ko obiskovalci kupijo izdelek pri Amazon.com, potem ko kliknete povezavo za napotitev iz solidsmack.com.

OGLASNIKI
SolidSmack ne uporablja neposrednega ali prikaznega oglaševanja tretjih oseb prek oglasnih pasic. Nobeno zunanje podjetje se ne uporablja za prikazovanje oglasov na tem spletnem mestu, zato piškotki za spremljanje vaših podatkov in/ali dejavnosti ne nastavijo zunanja oglaševalska podjetja ali platforme. Objavljamo sponzorirano vsebino (oglaševalsko, plačljivo ali izvorno), ki lahko vsebuje povezavo do zunanjega spletnega mesta. S tem lahko zagotovimo povezavo za sledenje, ki prikazuje, od kod prihaja klik. Vendar se osebni podatki ne prenašajo in ne nudimo nobenih osebnih podatkov ali dostopa do katerega koli od osebnih podatkov naročnikov SolidSmack.

Ali prenosimo osebne podatke v tujino?
Vaših osebno prepoznavnih podatkov ne prodajamo, trgujemo ali kako drugače prenašamo na zunanje strani. To ne vključuje zaupanja vrednih tretjih oseb, ki nam pomagajo pri upravljanju našega spletnega mesta, pri poslovanju ali pri vašem servisiranju, dokler se te stranke strinjajo, da bodo ti podatki zaupni. (primer tega je storitev, ki jo uporabljamo za pošiljanje e -poštnih sporočil.) Vaše podatke lahko objavimo tudi, če menimo, da je objava primerna v skladu z zakonodajo, uveljavljanjem pravilnikov naše spletne strani ali zaščito naših ali drugih pravic, lastnine ali varnosti.

Če uporabljate naše spletno mesto iz države, ki ni država, kjer se nahaja SolidSmack, lahko vaša komunikacija z nami povzroči prenos vaših osebnih podatkov prek mednarodnih meja. Ko nas pokličete ali začnete klepet, vam lahko zagotovimo podporo izven vaše države izvora. V teh primerih se z vašimi osebnimi podatki ravna v skladu s to politiko zasebnosti.

Vaše pravice
Kadar koli imate pravico biti obveščeni o vaših osebnih podatkih, ki jih obdelujemo, vendar z določenimi zakonodajnimi izjemami. Prav tako imate pravico ugovarjati zbiranju in nadaljnji obdelavi vaših osebnih podatkov, vključno s profiliranjem/avtomatiziranim odločanjem. Poleg tega imate pravico do popravka, brisanja ali blokiranja vaših osebnih podatkov. Poleg tega imate pravico prejeti podatke o sebi, ki ste nam jih posredovali, in pravico, da te podatke posredujete drugemu upravljavcu podatkov (prenosljivost podatkov).

Brisanje osebnih podatkov
Imate pravico do izbrisa. Vaše osebne podatke bomo izbrisali, ko jih ne bomo več morali obdelovati v zvezi z enim ali več zgoraj navedenimi nameni. Na splošno bomo na spletnem mestu shranjevali najnovejše podatke do 38 mesecev po vaši zadnji dejavnosti.

Vendar se lahko podatki obdelujejo in hranijo dlje časa, da vam posredujemo informacije o naročilih in storitvah ter/ali da izboljšamo storitve.

Lahko zahtevate brisanje vaših podatkov tako, da se obrnete na privacy@solidsmack.com in izbrisali bomo osebne podatke, ki jih hrani o vas (razen če jih moramo hraniti za namene, določene v tem pravilniku o zasebnosti).

Spremembe našem zasebnosti
Če se odločimo spremeniti našo politiko zasebnosti, jih bomo objavili na tej strani, poslali e -poštno sporočilo z obvestilom o vseh spremembah in/ali posodobili datum spremembe politike zasebnosti.

Pogoji uporabe
Obiščite tudi naš razdelek o pravilih in pogojih, ki določa uporabo, zavrnitve odgovornosti in omejitve odgovornosti, ki urejajo uporabo našega spletnega mesta na https://www.solidsmack.com/terms/.

Kontakt in pritožbe
Če ste rezident Evropskega gospodarskega prostora (EGP) in menite, da za vaše osebne podatke velja splošna uredba o varstvu podatkov (GDPR), lahko vprašanja ali pritožbe pošljete svojemu nacionalnemu organu za varstvo podatkov (DPA):

Poiščite svoj nacionalni DPA

Če se želite pritožiti zoper obdelavo vaših osebnih podatkov ali če imate kakršna koli vprašanja v zvezi s to politiko zasebnosti,  Pomoč strankam ali nam pišite na privacy@solidsmack.com.