EvD Medias Adam O'Hern har behållit vår cadjunkie medlemmar som är upptagna med hans senaste SolidWorks handledningsserie centrerat kring att utveckla en produkt från grunden med hänsyn till att arbeta i team av ingenjörer, grafiska formgivare och naturligtvis industridesigners. Finns det något bättre sätt att börja den första månaden på det nya året än med lite ny modellutbildning?

SolidWorks fjärrkontrollserie

I den här serien kommer du att arbeta med ett fiktivt högtalarsystem med fjärrkontroll. Viktigast av allt, vi kommer att betona hur du kan arbeta med flera personer från ingenjörsdata till grafiska detaljer och införliva allt i en slutlig, tillverkningsbar design.

11

21

31

41

51

61

71

81

Se till att kolla in alla gratisvideor vi har över cadjunkie– och om du verkligen känner dragningen, hoppa över till vår Premium medlemssida.

Författare

Simon är en Brooklyn-baserad industridesigner och chefredaktör för EVD Media. När han får tid att designa, fokuserar han på att hjälpa nystartade företag att utveckla varumärkes- och designlösningar för att förverkliga deras produktdesignvision. Förutom sitt arbete på Nike och olika andra kunder är han den främsta anledningen till att allt görs på EvD Media. Han brottade en gång en Alaskan alligator -buzzard till marken med sina bara händer ... för att rädda Josh.