Hur kommer du som designer, ingenjör eller tillverkare att kunna hålla jämna steg i en bransch som konsekvent störs av "New Faces" och skapar hela företag bokstavligen över en natt? Eftersom produkter kommer ut på marknaden snabbare än någonsin tidigare, vilken är den bästa strategin för att placera dig i en ständigt mer konkurrenskraftig kreativ global ekonomi? Hur kan du utnyttja framtidens Making och använda dessa nya tekniker till din fördel?

AU2012 Innovation Forum | Framtiden för att göra

I detta Autodesk University 2012 Innovation Forum diskuterar gäster inklusive Jay Rogers (VD och grundare av Local Motors), Mark Hatch (President och CEO för Maya), Jason Martin och Patrick Triato (Designers, Zooka Soundbar) och andra spektrumet av störande och möjliggör teknik som gör att produkter kan gå ut på marknaden snabbare och billigare än någonsin tidigare:

Jay Rogers, VD, VD och medgrundare, Local Motors


"Jag är på år fem av en hundraårig odyssé för att ändra formen på bilar."

"Det finns tre intäktsströmmar som stödjer vår verksamhet. Vi tillverkar verktyg och tjänster och vi säljer produkter.”

"Vi brukade dela information som den här [bilden av papper], men idag kan vi dela bilden som den här [3D-modellen]."

"Idag kan någon från hela världen förstå hur man gör det [din design]. Och det är en grundläggande skillnad mellan dagens lärande och att skapa och gårdagens skapande och lärande.”

"Det tog britterna 200 år att komma igenom sin industriella revolution, det tog Amerika 50 år, det har tagit Kina 10 år och individer kan ta tillbaka det på ett år."

"När någon säger till dig att det är en bra idé är det troligt att det redan har gjorts. När någon säger att det är en dålig idé, det är då hjulen ska börja snurra. För det är nog jättebra.”

”Vi letar inte efter ett genomsnittligt antal mönster; vi letar efter en bult ur det blå för ett problem. Vi hittar något som är djupt intressant och polariserande.”

Ash Notaney, Vice President för Product & Innovation, Project Frog


”All diskussion om framtiden bör börja med att prata om trender. I New York just nu har du 1 World Trade Center under uppbyggnad. Det är ungefär samma form och storlek som Empire State Building och det är mycket, mycket längre tid att bygga. Är det verkligen framtiden?"

"Så mycket av byggkostnaden ligger i omkostnaderna. Mer än 70 % av byggkostnaden är ineffektiv och det är möjligheten.”

"Det börjar med att ha en verktygssats med delar och var och en av dessa delar är väldigt, väldigt detaljerad. Komponenterna till byggnaderna tillverkas off-site. De kommer platt packade på lastbil och de sätts på plats med en kran. Vi har sedan någon på plats som timar allt till tvåan och sedan arbetar vi för att se hur vi kan förbättra effektiviteten.”

Jason Martin, VD, och Patrick Triato, Lead Designer, Carbon Audio


"Det är högt och sedan är det högre. Vi är mer högljudda.”

"Från idé till hylla tog det cirka sju månader."

"Försök hela tiden att uppfinna dig själv på nytt. Fråga dig själv – vad är nästa stora grej? Det är så man definierar en ny kategori.”

Mark Hatch, VD, TechShop


”Jag är en professionell revolutionär, som professionell revolutionär är mitt jobb att rekrytera och radikalisera. Du ser en revolution framför dina ögon och jag hoppas att du kommer att gå med i revolutionen.”

"Vad kommer ditt företag att göra med det du just hört från den här panelen?"

”Jag arbetade tidigare med utveckling av nya produkter och det skulle ta evigheter att få ut något. Inte längre."

"Allt som krävs är en liten handling för att gå med i revolutionen. Så vad jag vill att du ska göra är att göra en present till din familj eller vänner i jul och du har varit en del av revolutionen.”

Mickey McManus, VD och koncernchef, MAYA Design


"Vi tillverkar fler processorer på ett år än vi kan odla riskorn. Över 10 miljarder processorer och det antalet växer.”

"Naturen kan lära oss något. Du är ett komplext informationssystem i din egen rätt.”

"Det är en enorm möjlighet till komplexitet, faran är inte komplexitet, den är elakartad
komplexitet."

"Jag är orolig att vi kan få en kreativitetskris i framtiden. Jag vet inte om vi investerar i rätt saker för våra barn.”

"Framtiden handlar om kreativitet och smidighet."

Författare

Simon är en Brooklyn-baserad industridesigner och chefredaktör för EVD Media. När han får tid att designa, fokuserar han på att hjälpa nystartade företag att utveckla varumärkes- och designlösningar för att förverkliga deras produktdesignvision. Förutom sitt arbete på Nike och olika andra kunder är han den främsta anledningen till att allt görs på EvD Media. Han brottade en gång en Alaskan alligator -buzzard till marken med sina bara händer ... för att rädda Josh.