Upplysningar

UPPLYSNINGAR

Disco solidsmack smack är vad du saknar

SolidSmack tar sig runt. Du vet det. Så här hanterar vi det och saker vi måste avslöja så att du vet vad vi skriver om kommer direkt från våra bankande hjärtan. Förresten, ingen av personerna eller företagen vi arbetar med har något att säga eller redaktionell makt över innehållet som går på SolidSmack. Vi vill bara få ut det där.

Branschevenemang

SolidSmack deltar i branschevenemang som arrangeras av olika CAD -branschleverantörer. Detta innebär oftast att de betalar för konferensavgifter, hotell och ibland flygningar till evenemanget. Om de inte betalar för flygningar, försöker vi få dem också med komplimanger om deras yappy hundar. Varje inlägg, artiklar eller täckning av händelsen överlåts enbart till SolidSmack utan inmatning eller redigering från eventvärden eller sponsorerna.

Annonsörer

Du kommer att märka att SolidSmack har annonser, många stora. Det är så vi finansierar denna operation och betalar för det enorma spannmålsintaget som krävs för att släcka så fantastiskt innehåll. Om du inte vill ha annonser, kontakta oss så visar vi dig donationsrutan som accepterar extra stora kontroller. Men precis som vår annonsör har du inget att säga till om innehållet, redaktionen eller bilderna som täcker en produkt eller tjänst (eller mängden innehåll om denna produkt eller tjänst). Vi är brutala, jag vet.

Affiliates

Vi kommer ibland att dela en produkt eller tjänst via en affiliatelänk. Detta är en ytterligare intäktsström och förhoppningsvis en som kommer att leda oss bort från många distraherande bannerannonser. Vår avsikt är att bara dela produkter som komplimangerar innehållet på SolidSmack, hjälper dig med vad du gör eller i allmänhet gör livet roligare. Användningen av anslutna länkar har ingen betydelse för om vi har en produkt eller inte; kort sagt, produkterna presenteras bara för att de uppfyller redaktionella standarder. Vi har för närvarande en affiliate -relation med flera butiker inklusive: Amazon, Ebay och StackCommerce. Vänligen gärna kontakta oss om du vill verifiera om vi har en anslutningsrelation med ett specifikt företag.

Mjukvara hårdvara

Ibland kommer vi att få programvara eller hårdvara att använda och granska. Ibland behöver vi inte skicka tillbaka det, ibland ger vi bort det i en tävling, ibland slänger vi det genom ett fönster (inte riktigt, men ja, verkligen). Programvaran vi tar emot/granskar brukar vara märkt "inte för återförsäljning" (NFS), vilket betyder att nej, jag kan inte sälja den till din farbror så att han kan ge den till dig.

Undrar du över något? Känn dig fri att kontakta oss och fråga.