EvD Media'dan Adam O'Hern cadı bağımlısı üyeler, mühendisler, grafik tasarımcılar ve tabii ki endüstriyel tasarımcılardan oluşan ekipler içinde çalışmayı göz önünde bulundurarak sıfırdan bir ürün geliştirmeye odaklanan en son SolidWorks eğitim serisiyle meşgul. Yeni yılın ilk ayına yeni bir modelleme eğitimi ile başlamaktan daha iyi ne olabilir?

SolidWorks Uzaktan Kumanda Serisi

Bu seride hayali bir uzaktan kumandalı hoparlör sistemi üzerinde çalışacaksınız. En önemlisi, mühendislik verilerinden grafik ayrıntılara kadar birden fazla kişiyle çalışabileceğiniz yolları vurgulayacağız ve her şeyi nihai, üretilebilir bir tasarıma dahil edeceğiz.

11

21

31

41

51

61

71

81

Sitemizde bulunan tüm ücretsiz videolara göz atmayı unutmayın. cadı bağımlısı– ve gerçekten çekişi hissediyorsanız, bizimkilere atlayın. Premium üyelik sayfası.

Yazar

Simon, Brooklyn merkezli bir endüstriyel tasarımcı ve EVD Media'nın Yönetici Editörüdür. Tasarım yapmak için zaman bulduğunda, yeni başlayanların ürün tasarımı vizyonlarını gerçekleştirmeleri için markalaşma ve tasarım çözümleri geliştirmelerine yardımcı olmaya odaklanıyor. Nike ve diğer çeşitli müşterilerdeki çalışmasına ek olarak, EvD Media'da her şeyin yapılmasının ana nedenidir. Bir keresinde Josh'u kurtarmak için bir Alaska timsahını çıplak elleriyle yere indirmişti.