3D Systems 2013'te ortalıkta dolaşmıyor. cansız performans'Yüzünüze kremalı turtalardan oluşan bir cephaneliğin' hype geliştirmek ve dikkatinizi çekmek için en iyi strateji olduğunu kanıtlamayı başardılar. Bir şekilde CES 2013'te yeni ürün sürümlerini tanıtmanın arasında, ' kazanmayı başardılar.Gelişen Teknoloji için CES 2013'ün En İyisi Ödülü” ev sahipliği yaparken 3D baskılı enstrümanlar çalan müzisyenler ve yine de modelciler ve geliştiriciler için 3D baskı merkezli uygulamalardan para kazanabilecekleri bir platform yayınlamak için zaman buldu.

"Cubify herkesin yaratıcı olduğuna ve herkesin yaratabileceğine inanıyor - hepimizin eğlenceli ve kolay bir başlangıç ​​yoluna ihtiyacımız var."

İki platform arasında bölünmüş olan Cubify'ın yeni 3D Baskı Uygulaması tasarım sistemi, programlama deneyimi olmayan modelcilerin yanı sıra programcılara da hitap ediyor. Cubify API “kendi web uygulamalarını yazan, modeller oluşturan ve programlama yapan web programcıları içindir”. Programcı uygulamayı gönderdiğinde, süreç Apple'ın iOS uygulama gönderme sürecine benzer: Birkaç gün bekleyin ve onaylanıp onaylanmadığını öğrenin. Bir geliştiricinin gönderebileceği maksimum sayıda uygulama yoktur ve Cubify E-ticaret, yazdırma ve yerine getirme sorumluluklarını üstlenir.

2

1

Alternatif olarak, programlama rotasından kaçınan ancak yine de dahil olmak isteyenler için AppCreate platformu, modelleyicilerin çevrimiçi Cubify AppCreate arayüzünü kullanarak bir Cubify web uygulaması oluşturmasına olanak tanır. Arayüz oluşturulduktan sonra, 3D model dosyalarınızı yüklemek ve Cubify Cloud Printed Model (Shapeways'e benzer) için ödemenin bir yüzdesini almak kadar kolaydır.

4

3

Platform henüz emekleme aşamasında olsa da, 2013'ün 3D baskı için devasa bir yıl olmasıyla nasıl ele alınacağını görmek ilginç olacak.

Daha fazla bilgi edinmek için Cubify's'a gidin Geliştirici Sitesi.

Yazar

Simon, Brooklyn merkezli bir endüstriyel tasarımcı ve EVD Media'nın Yönetici Editörüdür. Tasarım yapmak için zaman bulduğunda, yeni başlayanların ürün tasarımı vizyonlarını gerçekleştirmeleri için markalaşma ve tasarım çözümleri geliştirmelerine yardımcı olmaya odaklanıyor. Nike ve diğer çeşitli müşterilerdeki çalışmasına ek olarak, EvD Media'da her şeyin yapılmasının ana nedenidir. Bir keresinde Josh'u kurtarmak için bir Alaska timsahını çıplak elleriyle yere indirmişti.