3D tarayıcı veya akıllı telefon 3D tarama uygulamasından en iyi şekilde yararlanmak isteyen herkes için yeni Repotoloji için MODO endüstriyel tasarım eğitim sitesinden dizi cadı bağımlısı sadece senin için.

39 $ (cadjunkie Premium üyeleri için 14 $) gibi düşük bir fiyata, bu indirilebilir video serisi, 3D tarama verilerini uygulanabilir geometriye dönüştürmek hakkında bilmeniz gereken her şeyi ve ayrıca serinizi hızlandırmaya yardımcı olmak için seri için özel olarak tasarlanmış bazı şık MODO komut dosyalarını içerir. iş akışı.

Seride, EvD Media'nın yerleşik endüstriyel tasarım uzmanı Adam O'Hern, 3D tarama verilerinizden en iyi şekilde yararlanmak ve bunları MODO veya SolidWorks.

Ek olarak, dokuz özellik dolu video ve retopoloji iş akışınızı hızlandırmak için MODO komut dosyaları içeren seri, yolun her adımında size rehberlik etmeye yardımcı olacak süreç dosyalarını da içerir.

Burada, Adam hepsini yıkıyor:

Peki, sorabileceğiniz Retopoloji nedir?

Belki de aşağıdaki gibi birçok 3B tarama uygulamasından biriyle akıllı telefonunuzda biraz zaman geçirmişsinizdir. Autodesk'in 123D Yakalamasıveya ZBrush'tan yontulmuş bir modeli üretim için daha kolay hale getirmek isteyebilirsiniz. Esasen, retopolojinin nihai hedefi, mevcut bir 3D modeli almak ve onun formunu, SolidWorks gibi özel bir CAD yazılım paketinde daha fazla manipüle edilebilmesi için uygulanabilir geometri ile "izlemek"tir. Özetle retopoloji, 3D baskı, işleme ve üretim için kullanabileceğiniz işlevsellik ile aksi takdirde 'ölü' bir modeli yeniden oluşturma sürecidir.

Araç Kutunuza Ekleyeceğiniz Temel Beceriler:

Seri için Adam, gerçek dünya nesnelerini MODO ve/veya SolidWorks'te ürün tasarımlarınızı bir sonraki seviyeye taşımak için kullanabileceğiniz temiz geometriye dönüştürmek için her adımı ayrıntılı olarak açıklıyor. Nihai hedefiniz ister modelleme becerilerinizi geliştirmek olsun isterse el yapımı prototipler oluşturmak olsun, tasarım oyununuzu hızlandırmak için retopolojiyi kullanma sürecinde size rehberlik edilecektir.

Akıllı Telefon Uygulamasından 3D Taramaları İçe Aktarma

01

MODO'da Ağları Yeniden Oluşturma

02

SolidWorks'te Tasarımınızı Dışa Aktarma ve Sonlandırma

03

İndirmek ve kullanmaya başlamak için cadjunkie'ye gidin Repotoloji için MODO dizi veya bir cadjunkie için kaydolun Premium üyelik endüstriyel tasarım video eğitim kitaplığının tamamına erişmek için.

Yazar