6 Şubat Salı günü, SpaceX boyun kemiğine dirsek attı. test başlatma of Şahin Ağır, şimdiye kadar fırlatılan en güçlü roket. Tahmini maliyeti 90 milyon (en fazla 150 milyon) ve 141,000 libreyi atmosferimizin ötesine itme yeteneği, uzay araştırmalarını herkesin zihnine geri getiriyor.

Ve şüphesiz, birçok mühendise ilham verecek. Çalışan bir Mekanik ve Yapısal Ressam olan Lance Skelly gibi mühendisler şeyimajigs.com. Bir Tesla Roadster'ın saatte 18,000 milden fazla hızla uzaya fırlatılmasını korkutacak kadar havalı birinin, uzay aracının 3 boyutlu bir modelini takdir edeceğini biliyordu. Yani bir tane yaptı.

Lance, Falcon Heavy'yi KeyCreator'da modelledi ve bu sadece kaba bir tahmin olsa da, kendi 3D modelinizi, kendi model roketinizi veya uzun zamandır hayalini kurduğunuz Falcon Heavy Jell-o kalıbını oluşturmak için harika bir başlangıç ​​noktasıdır. geçen hafta.

Yapabilirsin Falcon Heavy modelini indirin GrabCAD'de. BONUS! Falcon 9 modelini de kaçırmayın. Bak okuyun.)

Yazar

Josh, SolidSmack.com'un kurucusu ve editörü, Aimsift Inc.'in kurucusu ve EvD Media'nın kurucu ortağıdır. Mühendislik, tasarım, görselleştirme, bunu gerçekleştiren teknoloji ve çevresinde geliştirilen içerikle ilgilenmektedir. O bir SolidWorks Sertifikalı Profesyoneldir ve beceriksizce düşme konusunda uzmandır.