Genellikle, birisiyle sebzeler hakkında konuşurken, bu, yeşil yapraklı sebzelerden oda boyutunda bir yatak, havuç dikme yöntemleri ve bezelye çeliği dikme yöntemleri veya pancar suyu dağıtıcıları için pratik yerler hakkındadır. Ancak, bu tür ilginç girişimlerde bulunmadan önce sebzelerinizi BÜYÜTMENİZ gerekir.

Wright Adası'ndan tarihi bir kuyumcu olan Morgan Morey, pratik, ancak sanatsal bir aquaponics duvar kurulumu oluşturmak için her zamanki yaratıcı fantastik heykel takı ve figür tasarımı becerisinin dışına çıktı. Hepsinden iyisi, MODÜLER'dir ve çeşitli işlevlere hizmet eder.

Teneke kutuların tümü, ayrı kaplar olarak çalışmak üzere kolayca çıkarılabilir. Her teneke farklı ekim ortamları ile doldurulabildiğinden sistem, bireysel tesis kurulumları için kolayca özelleştirilebilir. En iyisi su, sistemden geçtikten sonra balıklar için tamamen temiz ve taze hale gelir.”

Tezgah üstü aquaponics yem sistemi oluşturmak için fikirler araştırıyordum ve bu gerçekten ilginç olan bir yöntem. Ek boru konektörü eki ile suyu herhangi bir miktarda tesis bölümünde bağlayan ve yönlendiren tek parça bir baskıdır. Tek tek veya ayrı olarak kullanılabilirler ve standart bir teneke kutu tutabilirler. Düşünsenize, her sabah toplayıp sizi sevimli iş arkadaşlarınıza götürmek için bir biberiye, kekik veya çiçeklerden bir duvar örebilirsiniz.modüler aquaponics duvar sistemi

Bunu yazdırmak, uyarlamak, modifiye etmek ve tezgahta nasıl çalıştığını görmek için sabırsızlanıyorum. İhtiyacı olacağını düşündüğüm bir şey, bir taban, duvar veya tank eki ve boy ve ağırlığa bağlı olarak üst bağlantıdır – 12 fitlik tam bir ıspanak duvarı biraz ağırlaşacaktır… Daha fazla akvaryuma ihtiyacım olabilir.

Yapabilirsin modeli indir MyMiniFactory'de. (Bonus! Morgan'ın diğer çalışmalarına bir göz atın. Bir sürü Overwatch heykeli ve GERÇEKTEN harika mücevher parçaları var. Onları görün okuyun!)

Herkesin ihtiyacı olduğunu düşündüğünüz bir model var mı? Bağlantıyı ve detayları burada bizimle paylaşın!

Yazar

Josh, SolidSmack.com'un kurucusu ve editörü, Aimsift Inc.'in kurucusu ve EvD Media'nın kurucu ortağıdır. Mühendislik, tasarım, görselleştirme, bunu gerçekleştiren teknoloji ve çevresinde geliştirilen içerikle ilgilenmektedir. O bir SolidWorks Sertifikalı Profesyoneldir ve beceriksizce düşme konusunda uzmandır.