Girişimciler mal satmak için başarılı bir şekilde bir e-ticaret sitesi kurduktan sonra genellikle yeni bir alana geçerler. Bazen bu, aynı sınıftaki malların farklı türden müşteri çekmek için tasarlanmış daha yeni bir marka altında satılması anlamına gelebilir. Burada da site sahibinin, mevcut sitesine tam olarak uymayan farklı ürün çeşitleri sunmak istemesi de söz konusu olabilir. Bir sonraki e-ticaret sitenizi bir öncekinden nasıl daha iyi hale getirebileceğinizi öğrenmek için okumaya devam edin.

Web Sitesi Oluşturma Araçlarını Kullanın

En son bir çevrimiçi mağaza için web sitesi kurduğunuzda, ürünleri bulması için bir grafik tasarımcıya ve bir web tasarımcısına ödeme yapmanız gerekiyordu. O zaman tekrar düşünmeniz gerekecek. Otomatik teknoloji ve denenmiş ve test edilmiş sayesinde modern bir e-ticaret web sitesi oluşturucusunun düzenleriBir web sitesini yalnızca bir saat içinde çalışır hale getirmek için neredeyse hiçbir tasarım veya teknik beceriye ihtiyacınız yoktur. Ürün tekliflerinizin niteliği göz önüne alındığında, sitenizi istediğiniz kadar karmaşık veya basit hale getirin. Yeni bir site oluşturmak için bugün mevcut olan çevrimiçi araçları kullandığınızda, sitenin ilk günden itibaren etkili bir şekilde çalışmaya başlayacağını bileceksiniz. Bu tür oluşturma programları, uzman ürün sayfalarından iade geri ödemeleri ve uygun olduğu durumlarda ödemeler de dahil olmak üzere işlemlere kadar her şeyi yönetebilir. 

Üç Boyutlu Elemanlar

3D yalnızca sinema salonları ve ev sinemaları için değildir. Pop-out öğelerini de dahil ederek web sitenizde bir heyecan yaratabilirsiniz. Sitenize artırılmış ve sanal gerçeklik öğeleri eklemenin avantajı, insanların satın alma kararları vermesine yardımcı olmasıdır. Ürün tasarımlarınızdan birinin 3 boyutlu görseline sahip olduğunuzu hayal edin. AR veya VR durumundayken, potansiyel müşteriler onu hiçbir çaba harcamadan önden, arkadan ve yanlardan keşfedebilirler. Daha da iyisi, bazı özelleştirilebilir E-ticaret için 3D eklentiler web siteleri, nesnelerin insanların evlerinde göründükleri haliyle görselleştirilmesine olanak tanır.

Video İçeriği

Günümüzde basit bir ürün açıklaması sizi ancak bu noktaya kadar ulaştıracaktır. Daha fazla müşteri çekmek istiyorsanız, onların gerçekten takdir ettiği içeriğe ihtiyacınız olacaktır; bu genellikle kısa, hızlı ve konuya odaklı videolar anlamına gelir. Ancak tüm video içeriğinizin tek tek ürünlere odaklanması gerekmez. Müşterilerin ihtiyaçlarını en uygun şekilde karşılayacak ürünü seçebilmeleri için benzer sınıftaki ürünleri karşılaştırmak için bunları kullanın. Bir e-ticaret sitesi için bir diğer iyi ipucu da eğitici videolar sağlayın. Müşterilerin kullanım konusunda rehberlik isteyebileceği teknik ürünler satıyorsanız bu özellikle yararlıdır. Bu, yalnızca sitenizin potansiyel müşteriler tarafından güvenilme olasılığını artırmakla kalmayacak, aynı zamanda internet görünürlüğünüzü artırmanıza da yardımcı olacaktır. Google ve diğer büyük arama motorları, eğitici videolar ve benzer içeriğe sahip siteleri daha yüksek sıralama eğilimindedir.

Özet

Sonuçta her zaman son e-ticaret sitenizi ve rakiplerinizinkini geliştirmeyi hedeflemelisiniz. Aksi takdirde, birisinin yakınınızda sizin niş pazarınızda bir sitesi olacaktır; bu nedenle, bir adım önde olamadığınız için özel fırsatları kaçırmayın. 

Yazar