Şartlar ve Koşullar

Etkili: Mayıs 25, 2018

solidsmack.com'a hoş geldiniz (bundan böyle SolidSmack olarak anılacaktır). SolidSmack ve ilgili siteleri, hizmetlerini, bilgilerini, ürünlerini ve bilgilerini aşağıdaki koşullara tabi olarak size sağlar. Bu web sitesini veya ilişkili siteleri ziyaret ederseniz, bu koşulları kabul etmiş olursunuz. Lütfen onları dikkatlice okuyunuz.

GİZLİLİK
Lütfen inceleyin Gizlilik Politikası, uygulamalarımızı anlamak için web sitemizi ziyaretinizi de yönetir.

ELEKTRONİK HABERLEŞME
SolidSmack'i ziyaret ettiğinizde veya bize e-posta gönderdiğinizde, bizimle elektronik olarak iletişim kuruyorsunuz. Bizden elektronik olarak iletişim almayı kabul ediyorsunuz. Sizinle e-posta yoluyla veya bu sitede bildirimler yayınlayarak iletişim kuracağız. Size elektronik olarak sunduğumuz tüm anlaşmaların, bildirimlerin, açıklamaların ve diğer iletişimlerin, bu tür iletişimlerin yazılı olmasıyla ilgili her türlü yasal gereksinimi karşıladığını kabul edersiniz.

TELİF HAKKI
Metin, grafikler, logolar, düğme simgeleri, resimler, ses klipleri, dijital indirmeler, veri derlemeleri ve yazılım gibi bu sitede yer alan tüm içerik, SolidSmack'in veya içerik tedarikçilerinin mülkiyetindedir ve uluslararası telif hakkı yasalarıyla korunmaktadır. Bu sitedeki tüm içeriğin derlenmesi, SolidSmack'in münhasır mülkiyetinde olup, bu koleksiyon için telif hakkı sahibi SolidSmack'e aittir ve uluslararası telif hakkı yasalarıyla korunmaktadır.

MARKALAR
SolidSmack ticari markaları ve ticari takdim şekli, SolidSmack'e ait olmayan herhangi bir ürün veya hizmetle bağlantılı olarak, müşteriler arasında kafa karışıklığına neden olabilecek veya SolidSmack'i kötüleyen veya itibarını zedeleyen herhangi bir şekilde kullanılamaz. Bu sitede görünen SolidSmack'e veya yan kuruluşlarına ait olmayan diğer tüm ticari markalar, SolidSmack veya ilgili siteleriyle bağlantılı, bağlantılı veya sponsor olabilecek veya olmayabilecek ilgili sahiplerinin mülkiyetindedir.

LİSANS VE SİTE ERİŞİMİ
SolidSmack size bu siteye erişmeniz ve siteyi kişisel olarak kullanmanız için sınırlı bir lisans verir ve SolidSmack'in açık yazılı izni olmadıkça (sayfa önbelleğe alma dışında) veya siteyi veya herhangi bir bölümünü değiştirmezsiniz. Bu lisans, bu sitenin veya içeriğinin herhangi bir yeniden satışını veya ticari kullanımını içermez: herhangi bir ürün listelemesinin, açıklamanın veya fiyatın herhangi bir şekilde toplanması ve kullanılması: bu sitenin veya içeriğinin herhangi bir türev kullanımı: hesap bilgilerinin herhangi bir şekilde indirilmesi veya kopyalanması. başka bir tüccarın yararına: veya veri madenciliği, robotlar veya benzer veri toplama ve çıkarma araçlarının herhangi bir kullanımı. Bu site veya bu sitenin herhangi bir kısmı SolidSmack'in açık yazılı izni olmaksızın çoğaltılamaz, çoğaltılamaz, kopyalanamaz, satılamaz, yeniden satılamaz, ziyaret edilemez veya herhangi bir ticari amaç için başka bir şekilde istismar edilemez. SolidSmack ve ortaklarımıza ait herhangi bir ticari markayı, logoyu veya diğer özel bilgileri (resimler, metin, sayfa düzeni veya form dahil) içine alan çerçeveleme tekniklerini, açık yazılı izin olmadan çerçeveleyemez veya çerçeveleme tekniklerini kullanamazsınız. SolidSmack'in açık yazılı izni olmadan SolidSmacks adını veya ticari markalarını kullanan herhangi bir meta etiket veya başka bir "gizli metin" kullanamazsınız. Herhangi bir yetkisiz kullanım, SolidSmack tarafından verilen izin veya lisansı sona erdirir. Bağlantı SolidSmack'i ve ilgili siteleri veya bunların ürünlerini veya hizmetlerini yanlış, yanıltıcı, aşağılayıcı, veya başka türlü rahatsız edici bir konu. Açık yazılı izin olmadan bağlantının bir parçası olarak herhangi bir SolidSmack logosunu veya diğer tescilli grafiği veya ticari markayı kullanamazsınız.

ÜYELİK HESABINIZ
Bu siteyi veya ilişkili siteleri kullanıyorsanız, bir üyelik hesabınız olabilir. Hesabınızın ve şifrenizin gizliliğini korumaktan ve bilgisayarınıza erişimi kısıtlamaktan siz sorumlusunuz ve hesabınız veya şifreniz altında gerçekleşen tüm faaliyetler için sorumluluk kabul ediyorsunuz. 18 yaşın altındaysanız, web sitemizi yalnızca bir ebeveyn veya vasinin katılımıyla kullanabilirsiniz. SolidSmack ve ortakları, tamamen kendi takdirlerine bağlı olarak hizmeti reddetme, hesapları feshetme, içeriği kaldırma veya düzenleme veya siparişleri iptal etme hakkını saklı tutar.

YORUMLAR, E-POSTALAR VE DİĞER İÇERİKLER
Ziyaretçiler yorum ve diğer içerikleri yayınlayabilir: içerik yasa dışı, müstehcen, tehdit edici, karalayıcı, mahremiyeti ihlal edici, fikri mülkiyet haklarını ihlal edici veya başka bir şekilde zarar verici olmadığı sürece öneriler, fikirler, yorumlar, sorular veya diğer bilgileri gönderebilir. üçüncü taraflara veya sakıncalıdır ve yazılım virüsleri, siyasi kampanyalar, ticari talepler, zincir mektuplar, toplu postalar veya herhangi bir "istenmeyen posta" içermez veya içermez. Yanlış bir e-posta adresi kullanamaz, herhangi bir kişi veya kuruluşun kimliğine bürünemez veya bir kartın veya diğer içeriğin kaynağı konusunda başka bir şekilde yanlış yönlendiremezsiniz. SolidSmack, bu tür içeriği kaldırma veya düzenleme hakkını saklı tutar (ancak yükümlülüğü değil), ancak yayınlanan içeriği düzenli olarak incelemez. İçerik yayınlar veya materyal gönderirseniz ve aksini belirtmediğimiz sürece, SolidSmack ve ortaklarına münhasır olmayan, telif ücretsiz, daimi, geri alınamaz ve tamamen alt lisanslanabilir kullanım, çoğaltma, değiştirme, uyarlama, yayınlama hakkı verirsiniz. , tercüme et, türev eserler yarat, bu tür içeriği dünya çapında herhangi bir ortamda dağıt ve göster. SolidSmack'e ve ortaklarına ve alt lisanslarına, isterlerse bu tür içerikle bağlantılı olarak gönderdiğiniz adı kullanma hakkı verirsiniz. Gönderdiğiniz içeriğin tüm haklarına sahip olduğunuzu veya başka bir şekilde kontrol ettiğinizi: içeriğin doğru olduğunu: sağladığınız içeriğin kullanımının bu politikayı ihlal etmediğini ve herhangi bir kişi veya kuruluşa zarar vermeyeceğini beyan ve garanti edersiniz: ve sağladığınız içerikten kaynaklanan tüm iddialar için SolidSmack'i veya ortaklarını tazmin edeceğinizi. SolidSmack, herhangi bir aktiviteyi veya içeriği izleme ve düzenleme veya kaldırma hakkına sahiptir ancak böyle bir zorunluluğu yoktur. SolidSmack, sizin veya herhangi bir üçüncü şahıs tarafından yayınlanan herhangi bir içerik için hiçbir sorumluluk kabul etmez ve hiçbir yükümlülük kabul etmez.

KAYBETME RİSKİ
Dijital öğelerin veya üyeliklerin SolidSmack veya ilgili siteler aracılığıyla satın alındığı durumlarda, bu satın alma işlemleri bir e-posta onayına göre yapılır. Bu, temel olarak, bu tür öğeler için kayıp ve mülkiyet riskinin, e-postayı göndermemizden sonra size geçtiği anlamına gelir.

GARANTİLERİN REDDİ VE SORUMLULUK SINIRLAMASI BU SİTE SOLIDSMACK TARAFINDAN “OLDUĞU GİBİ” VE “MEVCUT OLDUĞU GİBİ” TEMELİNDE SUNULMAKTADIR. SOLIDSMACK, BU SİTENİN ÇALIŞMASI YA DA BU SİTEDE YER ALAN BİLGİ, İÇERİK, MATERYAL YA DA ÜRÜNLERLE İLGİLİ HİÇBİR AÇIK YA DA ZIMNİ HİÇBİR TÜRDE BEYAN VEYA GARANTİ VERMEZ. BU SİTEYİ KULLANMANIZIN RİSKİNİN TAMAMEN SİZE AİT OLDUĞUNU AÇIKÇA KABUL EDERSİNİZ. GEÇERLİ YASALARIN İZİN VERDİĞİ ÖLÇÜDE, SOLIDSMACK, ZIMNİ SATILABİLİRLİK VE BELİRLİ BİR AMACA UYGUNLUK GARANTİLERİ DAHİL ANCAK BUNLARLA SINIRLI OLMAYAN AÇIK VEYA ZIMNİ TÜM GARANTİLERİ REDDEDER. SOLIDSMACK, BU SİTENİN, SUNUCULARININ VEYA SOLIDSMACK'TEN GÖNDERİLEN E-POSTALARIN VİRÜS VEYA BAŞKA ZARARLI BİLEŞENLER İÇERMEDİĞİNE DAİR GARANTİ VERMEZ. SOLIDSMACK, BU SİTENİN KULLANIMINDAN KAYNAKLANAN DOĞRUDAN, DOLAYLI, ARIZİ, CEZAİ VE DOLAYLI HASARLAR DAHİL ANCAK BUNLARLA SINIRLI OLMAYAN HİÇBİR TÜRDE ZARARDAN SORUMLU DEĞİLDİR. BELİRLİ DEVLET YASALARI, ZIMNİ GARANTİLERDE SINIRLAMALARA VEYA BAZI ZARARLARIN HARİÇ TUTULMASI VEYA SINIRLANDIRILMASINA İZİN VERMEMEKTEDİR. BU YASALAR SİZİN İÇİN GEÇERLİSE, YUKARIDAKİ SORUMLULUK REDDİ, İSTİSNALAR VEYA SINIRLAMALAR SİZİN İÇİN GEÇERLİ OLMAYABİLİR VE EK HAKLARINIZ OLABİLİR.

UYGULANACAK HUKUK
SolidSmack'i ziyaret ederek, Amerika Birleşik Devletleri yasalarının, kanunlar ihtilafı ilkelerine bakılmaksızın, bu Kullanım Koşullarını ve siz ve SolidSmack veya ilişkili siteleri arasında doğabilecek her türlü anlaşmazlığı yöneteceğini kabul etmektesiniz.

İHTİLAFLAR
SolidSmack'i ziyaretinizle, SolidSmack aracılığıyla tüketilen bilgilerle veya satın alınan ürünlerle ilgili herhangi bir anlaşmazlık, herhangi bir şekilde ihlal ettiğiniz veya ihlal etmekle tehdit ettiğiniz durumlar dışında, Teksas, Amerika Birleşik Devletleri'nde gizli tahkime sunulacaktır. SolidSmack fikri mülkiyet hakları, SolidSmack, Teksas eyaleti, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki herhangi bir eyalet veya federal mahkemede ihtiyati tedbir veya diğer uygun telafiler talep edebilir ve siz bu mahkemelerde münhasır yargı yetkisini ve yeri kabul edersiniz. Bu anlaşma kapsamındaki tahkim, Amerikan Tahkim Birliği'nin geçerli olduğu kurallara göre yürütülecektir. Hakemlerin kararı bağlayıcı olacaktır ve herhangi bir yetkili mahkemede karar olarak kabul edilebilir. Yürürlükteki yasaların izin verdiği en geniş ölçüde, bu Sözleşme kapsamındaki hiçbir tahkim, bu Sözleşmeye tabi diğer herhangi bir tarafı içeren bir tahkime, toplu tahkim yargılaması yoluyla veya başka bir şekilde birleştirilemez.

SİTE POLİTİKALARI, DEĞİŞİKLİĞİ VE YÜRÜYÜŞLÜK
Lütfen bu sitede yayınlanan Nakliye ve İade politikamız gibi diğer politikalarımızı inceleyin. Bu politikalar aynı zamanda SolidSmack ziyaretinizi de yönetir. Sitemizde, politikalarımızda ve bu Kullanım Koşullarında herhangi bir zamanda değişiklik yapma hakkımız saklıdır. Bu koşullardan herhangi biri geçersiz, hükümsüz veya herhangi bir nedenle uygulanamaz kabul edilirse, bu koşul ayrılabilir olarak kabul edilecek ve kalan herhangi bir koşulun geçerliliğini ve uygulanabilirliğini etkilemeyecektir.

SORULAR
Şartlar ve Koşullarımız, Gizlilik Politikamız veya politikayla ilgili diğer materyallerle ilgili sorular, aşağıdaki bağlantıya tıklayarak destek ekibimize yönlendirilebilir. "Bize Ulaşın" bize e-posta gönderin: info@www.solidsmack.com