Адам О'Херн з EvD Media береже нас cadjunkie учасники, зайняті своєю останньою серією навчальних посібників SolidWorks, зосереджені на розробці продукту з нуля з урахуванням роботи в командах інженерів, графічних дизайнерів і, звичайно, промислових дизайнерів. Який кращий спосіб розпочати перший місяць нового року, ніж із свіжої модельної освіти?

Серія пультів дистанційного керування SolidWorks

У цій серії ви будете працювати над вигаданою акустичною системою дистанційного керування. Найголовніше, ми підкреслимо, як ви можете працювати з кількома людьми - від інженерних даних до графічних деталей і включити все до остаточного, виготовленого дизайну.

11

21

31

41

51

61

71

81

Обов’язково перегляньте всі безкоштовні відео, які у нас є cadjunkie–І якщо ви дійсно відчуваєте тягу, перейдіть до нас Сторінка преміум -членства.

автор

Саймон-промисловий дизайнер із Брукліна та керуючий редактор EVD Media. Коли він знаходить час для дизайну, він зосереджується на допомозі стартапам у розробці брендингових та дизайнерських рішень для реалізації свого бачення дизайну продукту. На додаток до роботи в компанії Nike та інших клієнтів, він є основною причиною того, що в EvD Media все роблять. Якось він підніс голими руками алясканського канюка -алігатора…, щоб врятувати Джоша.