Як дизайнер, інженер або виробник, як ви зможете йти в ногу з індустрією, яка постійно руйнується через «нові обличчя» і створює цілі підприємства буквально за одну ніч? Оскільки продукти виходять на ринок швидше, ніж будь-коли раніше, яка найкраща стратегія для розміщення вас у все більш конкурентоспроможній творчій глобальній економіці? Як ви можете використати майбутнє Making і використовувати ці нові технології на свою користь?

Форум інновацій AU2012 | Майбутнє створення

На цьому форумі інновацій Autodesk University 2012 гості, зокрема Джей Роджерс (генеральний директор і засновник Local Motors), Марк Хетч (президент і генеральний директор Maya), Джейсон Мартін і Патрік Тріато (дизайнери, Zooka Soundbar) та інші обговорюють спектр руйнівних а також технології, які дозволяють продукції виходити на ринок швидше і дешевше, ніж будь-коли раніше:

Джей Роджерс, президент, генеральний директор та співзасновник Local Motors


«Я перебуваю на п’ятому році столітньої одіссеї, щоб змінити форму автомобілів».

«Є три джерела доходу, які підтримують наш бізнес. Ми виготовляємо інструменти та послуги, а також продаємо продукти».

«Раніше ми ділилися такою інформацією, як це [зображення паперу], але сьогодні ми можемо поділитися таким зображенням [3D-модель]».

«Сьогодні хтось із усього світу може зрозуміти, як зробити це [ваш дизайн]. І це принципова різниця між сьогоднішнім навчанням і створенням і вчорашнім створенням і навчанням».

«Британцям знадобилося 200 років, щоб пережити їхню промислову революцію, Америці знадобилося 50 років, Китаю знадобилося 10 років, а окремі люди можуть повернути це за один рік».

«Коли хтось каже вам, що це хороша ідея, швидше за все, це вже зроблено. Коли хтось каже, що це погана ідея, ось тоді колеса повинні почати обертатися. Бо це, мабуть, чудово».

«Ми не шукаємо середню кількість дизайнів; ми шукаємо раптово для вирішення проблеми. Ми знаходимо щось глибоко цікаве та поляризуюче».

Еш Нотані, віце-президент з продуктів та інновацій Project Frog


«Будь-яка дискусія про майбутнє має починатися з розмови про тенденції. У Нью-Йорку зараз у вас будується 1 Всесвітній торговий центр. Він приблизно тієї ж форми та розміру, що й Емпайр Стейт-Білдінг, і його будувати набагато, набагато довше. Чи справді це майбутнє?»

«Дуже велика частина витрат на будівництво лежить у накладних витратах. Більше 70% вартості будівництва є неефективним, і це можливість».

«Починається з набору інструментів, і кожна з цих частин дуже, дуже детальна. Компоненти для будівель виготовляються за межами підприємства. Вони приходять на вантажівці і встановлюються на місце за допомогою крана. Потім у нас є хтось на місці, який призначає все до другого, а потім ми працюємо, щоб побачити, як ми можемо підвищити ефективність».

Джейсон Мартін, генеральний директор, і Патрік Тріато, провідний дизайнер Carbon Audio


«Є голосно, а потім ще голосніше. Ми голосніше».

«Від концепції до полиці пройшло близько семи місяців».

«Постійно намагайтеся винайти себе заново. Запитайте себе – що наступна велика річ? Ось як визначити нову категорію».

Марк Хетч, генеральний директор TechShop


«Я професійний революціонер, як професійний революціонер, моя робота полягає в вербуванні та радикалізації. Ви бачите революцію перед очима, і я сподіваюся, що ви приєднаєтеся до революції».

«Використовуючи те, що ви щойно почули від цієї панелі, що зробить ваша компанія?»

«Раніше я працював над розробкою нових продуктів, і знадобилося багато років, щоб щось отримати. Вже ні».

«Щоб приєднатися до революції, потрібен лише один маленький акт. Тож я б хотів, щоб ви зробили один подарунок для своєї родини чи друзів на це Різдво, і ви станете частиною революції».

Міккі Макманус, президент і генеральний директор MAYA Design


«Ми виробляємо більше переробників за рік, ніж можемо виростити зерна рису. Понад 10 мільярдів процесорів, і ця кількість зростає».

«Природа може чогось нас навчити. Ви самі по собі є складною інформаційною системою».

«Це величезна можливість для складності, небезпека полягає не в складності, а в злоякісному
складність».

«Я хвилююся, що в майбутньому у нас може виникнути криза творчості. Я не знаю, чи ми інвестуємо в правильні речі для наших дітей».

«Майбутнє – за креативністю та спритністю».

автор

Саймон-промисловий дизайнер із Брукліна та керуючий редактор EVD Media. Коли він знаходить час для дизайну, він зосереджується на допомозі стартапам у розробці брендингових та дизайнерських рішень для реалізації свого бачення дизайну продукту. На додаток до роботи в компанії Nike та інших клієнтів, він є основною причиною того, що в EvD Media все роблять. Якось він підніс голими руками алясканського канюка -алігатора…, щоб врятувати Джоша.