3D -системи не балакають у 2013 році. Незважаючи на наявність деяких нових продуктів слабка продуктивність, їм вдалося довести, що арсенал «пирогів зі збитими вершками у вашому обличчі» - найкраща стратегія для розвитку шуму та привернення вашої уваги. Якось серед просування своїх нових продуктів на CES 2013 їм вдалося заробитиПремія Best of CES 2013 за новітні технології»Під час розміщення музиканти, що грають на 3D -друкованих інструментах на своєму стенді, і все ж знайшли час випустити платформу для моделей та розробників, щоб заробляти на програмах, зосереджених на 3D -друці.

"Cubify вважає, що кожен творчий, і кожен може творити - нам усім просто потрібен веселий і простий спосіб почати".

Розділена між двома платформами, нова система дизайну додатків для 3D -друку від Cubify обслуговується як програмістами, так і модельєрами без досвіду програмування. API Cubify "призначений для веб -програмістів, які пишуть власні веб -програми, створюють моделі та займаються програмуванням". Після того, як програміст надсилає додаток, процес аналогічний процесу подання додатків для iOS від Apple: почекайте кілька днів і дізнайтеся, чи він схвалений. Немає максимальної кількості програм, які розробник може подати, а Cubify бере на себе відповідальність за електронну комерцію, друк та виконання обов'язків.

2

1

Крім того, для тих, хто уникає маршруту програмування, але все ще хоче бути залученим, платформа AppCreate дозволяє моделювачам створювати веб -додаток Cubify за допомогою Інтернет -інтерфейсу Cubify AppCreate. Після створення інтерфейсу це так само просто, як завантажити файли 3D -моделей і отримати відсоток від оплати за Cubify Cloud Printed Model (подібно до Shapeways).

4

3

Поки платформа ще тільки зароджується, буде цікаво подивитись, як її підхоплять, оскільки 2013 рік стане величезним роком для 3D -друку.

Щоб дізнатися більше, зверніться до Cubify's Сайт розробника.

автор

Саймон-промисловий дизайнер із Брукліна та керуючий редактор EVD Media. Коли він знаходить час для дизайну, він зосереджується на допомозі стартапам у розробці брендингових та дизайнерських рішень для реалізації свого бачення дизайну продукту. На додаток до роботи в компанії Nike та інших клієнтів, він є основною причиною того, що в EvD Media все роблять. Якось він підніс голими руками алясканського канюка -алігатора…, щоб врятувати Джоша.