Для всіх, хто прагне отримати максимальну віддачу від свого 3D -сканера або програми 3D -сканування на смартфоні, новий MODO для репотології серія з навчального сайту з промислового дизайну cadjunkie саме для вас.

За низьку ціну в 39 доларів (14 доларів для учасників cadjunkie Premium) ця серія відеороликів містить все, що вам потрібно знати про перетворення даних 3D -сканування у робочу геометрію, а також деякі гладкі сценарії MODO, призначені виключно для серії, щоб прискорити роботу робочий процес.

У цій серії власний резидент з промислового дизайну EvD Media Адам О'Херн бере ретопологію для обертання і зводить її до простих термінів, щоб отримати максимум від ваших даних 3D -сканування та перетворити їх у робочу та виготовлену модель САПР у MODO або SolidWorks.

На додаток до дев'ять багатофункціональних відеороликів і включає сценарії MODO для прискорення робочого процесу ретопології, серія також містить файли процесів, які допоможуть вам проходити кожен крок.

Тут Адам все розбиває:

Отже, що таке ретопологія, ви можете запитати?

Можливо, ви деякий час проводили на своєму смартфоні з одним із багатьох програм 3D -сканування, наприклад Улов 123D Autodesk, або, можливо, ви хочете зробити ліпну модель з ZBrush більш зручною для виробництва. По суті, кінцева мета ретопології - взяти існуючу 3D -модель та «простежити» її форму за допомогою робочої геометрії, щоб її можна було далі маніпулювати у спеціальному пакеті програмного забезпечення САПР, такому як SolidWorks. У двох словах, ретопологія - це процес перебудови інакше «мертвої» моделі з функціональністю, яку можна використовувати для 3D -друку, візуалізації та виробництва.

Ключові навички, які ви додасте до набору інструментів:

У цій серії Адам розбиває кожен крок для перетворення об’єктів реального світу в чисту геометрію, яку ви зможете використовувати, щоб вивести свої вироби на новий рівень у MODO та/або SolidWorks. Незалежно від того, чи є ваша кінцева мета - просто відточити навички моделювання або побудувати прототипи ручної роботи, вам буде запропоновано пройти процес використання ретопології для посилення дизайнерської гри.

Імпорт 3D -сканування з програми для смартфонів

01

Відновлення сіток у MODO

02

Експорт та доопрацювання вашого дизайну в SolidWorks

03

Перейдіть до cadjunkie, щоб завантажити та розпочати роботу з MODO для репотології серії, або підпишіться на кадюнкі Преміум-членство отримати доступ до всієї навчальної бібліотеки відеоіндустріального дизайну.

автор