Якби коли -небудь існувало додаток для 3D -cad, яке можна порівняти з гладким, шовковистим розтопленим вершковим маслом, TinkerCAD був би той. Якщо ви ще не відчували цього, ви повинні. Ви просто повинні. Веб-додаток для 3D-моделювання вийшов з новою версією, і це майже все, що ви хотіли б і очікували в простому у використанні додатку для 3D-моделювання. І, судячи з усього, вони заклали основу для появи 3D -додатків.

Тінкеркад

Перша версія Tinkercad була дивовижною. Цей, тим більше. Краса Tinkercad полягає не тільки в тому, що це адаптивний веб-додаток на основі 3D, але і в тому, що він має базові функціональні можливості, які можна знайти в інших 3D-додатках. Зокрема, як ви взаємодієте з геометрією. Багато в чому краще. Це, безумовно, більш гладко і просто, і мені здається, що інше програмне забезпечення для 3D -моделювання таке складне. У вас є основні форми та рух перетягування з надзвичайно плавним управлінням. Об’єкт об’єкта прекрасний. Кожен об’єкт має контрольні точки для регулювання розміру та орієнтації, а також фіксує та масштабує за допомогою клавіші SHIFT. Для початківців модельників це досить просто, щоб достатньо зацікавити просунутого модельєра.

Вони більше зосереджуються на можливостях 3D -друку з можливістю негайно надіслати вашу модель до Shapeways, Imaterialise або Ponoko. У вас також є можливість завантажити .stl для друку або змінити себе.

Однак, хоч би як функціональний він міг використовувати більше функцій. Я хотів би побачити контекстне меню, модифікатори геометрії (наприклад, філе, фаски тощо), елементи керування поверхнею та експорт. Я не сумніваюся, що вони розглядають такі функції та інше, щоб порадувати та здивувати наші почуття 3D -сприйняття. Я також був би здивований, якщо вони проведуть решту року без придбання. Безумовно, спробувати.

автор

Джош є засновником і редактором на SolidSmack.com, засновником компанії Aimsift Inc. та співзасновником EvD Media. Він займається інженерією, дизайном, візуалізацією, технологіями, які це роблять, та змістом, що розробляється навколо нього. Він сертифікований професіонал SolidWorks і відзначається невдалим падінням.