У вівторок, 6 лютого, SpaceX вдарила історію ліктем у кістку шиї тестовий запуск of Сокіл важкий, найпотужніша ракета, коли-небудь запущена. Приблизна вартість 90 мільйонів (Максимум 150 млн) і здатність виштовхнути 141,000 XNUMX фунтів за межі нашої атмосфери, це повертає кожному до уваги дослідження космосу.

І, безсумнівно, це надихне багатьох інженерів. Інженери, як Ленс Скеллі, механік та конструктор, який керує thingimajigs.com. Він знав, що будь-хто, хто достатньо крутий, щоб злякатися, коли Tesla Roadster запускають у космос зі швидкістю понад 18,000 3 миль на годину, оцінить XNUMXD-модель космічного корабля. Отже, він зробив одну.

Ленс змоделював Falcon Heavy в KeyCreator, і, хоча це лише приблизна оцінка, це чудова відправна точка для створення власної 3D-моделі, власної моделі ракети або форми Falcon Heavy Jell-o, про яку ви мріяли протягом усього минулого тижня.

Ти можеш завантажте модель Falcon Heavy на GrabCAD. БОНУС! Не пропустіть його модель Falcon 9. Побачити це тут.)

автор

Джош є засновником і редактором на SolidSmack.com, засновником компанії Aimsift Inc. та співзасновником EvD Media. Він займається інженерією, дизайном, візуалізацією, технологіями, які це роблять, та змістом, що розробляється навколо нього. Він сертифікований професіонал SolidWorks і відзначається невдалим падінням.