Зазвичай, коли я розмовляю з кимось про овочі, мова йде про те, щоб зробити ліжко кімнатної розміру з листової зелені, способи зшивання пристосувань для моркви та гороху або практичні місця для дозаторів бурякового соку. Але перш ніж робити якісь такі цікаві починання, потрібно виростити овочі.

Історичний ювелір з острова Райт Морган Морі вийшов за межі своєї звичної творчої майстерності фантастичних скульптурних ювелірних виробів та дизайну фігур, щоб створити практичну, але майстерну, аквапонічну настінну інсталяцію. Найкраще, що він МОДУЛЬНИЙ і виконує різноманітні функції.

Усі банки легко знімаються для роботи як окремі горщики. Систему буде легко налаштовувати для окремих установок рослин, оскільки кожну банку можна заповнити різними середовищами для посадки. Найкраще, що вода, пройшовши через систему, стане абсолютно чистою та свіжою для риби ».

Я досліджував ідеї щодо створення кормової системи на стільниці з аквапоніки, і це один із справді цікавих методів. Це цілісний друк, який за допомогою додаткового кріплення для трубопроводів з'єднує та пропускає воду через будь-яку кількість секцій заводу. Їх можна використовувати окремо або окремо і тримати стандартну жерстяну банку. Тільки подумайте, що ви могли б виростити цілу стіну розмарину, чебрецю чи квітів, щоб збирати їх кожного ранку і брати з собою своїх чудових колег.модульна настінна система з аквапоніки

Я не можу дочекатися, коли це надрукую, адаптую, модифікую і побачу, як це працює на стільниці. Одна річ, на мою думку, знадобиться-це кріплення для основи, стіни або резервуара, а також верхнє кріплення залежно від зросту та ваги. Повна 12-футова стінка шпинату трохи набере ваги… Можливо, мені знадобиться більше акваріумів.

Ти можеш завантажити модель на MyMiniFactory. (Бонус! Перегляньте інші роботи Моргана. У нього багато скульптур «Overwatch» і кілька СТРАХОСЬКИХ прикольних ювелірних виробів. Подивіться їх тут!)

У вас є модель, яка, на вашу думку, потрібна кожному? Поділіться посиланням та подробицями з нами тут!

автор

Джош є засновником і редактором на SolidSmack.com, засновником компанії Aimsift Inc. та співзасновником EvD Media. Він займається інженерією, дизайном, візуалізацією, технологіями, які це роблять, та змістом, що розробляється навколо нього. Він сертифікований професіонал SolidWorks і відзначається невдалим падінням.