Після того, як підприємці успішно створили один сайт електронної комерції для продажу товарів, вони часто переїжджають у новий регіон. Іноді це означатиме продаж того самого класу товарів під новим брендом, призначеним для залучення іншої клієнтури. Знову ж таки, це також може бути тому, що власник сайту хоче запропонувати різні асортименти продуктів, які не обов’язково добре підходять для його поточного сайту. Читайте далі, щоб дізнатися, як ви можете зробити свій наступний сайт електронної комерції навіть кращим за попередній.

Використовуйте інструменти для створення веб-сайтів

Якщо востаннє, коли ви створювали веб-сайт для інтернет-магазину, вам потрібно було заплатити графічному дизайнеру, а також веб-дизайнеру, щоб придумати товар. Тоді вам доведеться ще раз подумати. Завдяки автоматизованій технології та перевіреній макети сучасного конструктора веб-сайтів електронної комерції, вам не потрібно практично ніяких дизайнерських чи технічних навичок, щоб запустити веб-сайт лише за годину або близько того. Зробіть свій сайт настільки складним чи простим, наскільки вам подобається, враховуючи характер пропозицій ваших продуктів. Якщо ви використовуєте онлайн-інструменти, доступні сьогодні, щоб створити новий сайт, ви будете знати, що він почне ефективно працювати з першого дня. Такі програми створення можуть обробляти будь-що, від спеціалізованих сторінок продукту до транзакцій, включаючи повернення коштів, а також платежі, де це доцільно. 

Тривимірні елементи

3D не тільки для кінотеатрів і домашніх кінотеатрів. Ви можете створити ажіотаж навколо свого веб-сайту, додавши до нього спливаючі елементи. Перевага додавання елементів доповненої та віртуальної реальності на ваш сайт полягає в тому, що це допомагає людям приймати рішення про покупку. Уявіть, що у вас є тривимірне зображення одного з дизайнів вашого продукту. З ним у стані AR або VR потенційні клієнти можуть досліджувати його спереду, ззаду та з боків без жодних зусиль. Навіть краще, деякі настроюються 3D плагіни для електронної комерції веб-сайти дозволяють візуалізувати об’єкти, як вони з’являються в будинках людей.

Відеовміст

У наш час простий опис продукту приведе вас лише далеко. Якщо ви хочете залучити більше клієнтів, вам знадобиться вміст, який вони справді цінують, а це часто означає короткі, швидкі та чіткі відео. Однак не весь ваш відеовміст повинен зосереджуватися на окремих продуктах. Використовуйте їх для порівняння продуктів подібного класу, щоб клієнти могли вибрати той, який найбільше відповідатиме їхнім потребам. Ще одна хороша порада для сайту електронної комерції: надати навчальні відео. Це особливо корисно, якщо ви продаєте технічні продукти, з якими клієнтам можуть знадобитися деякі вказівки щодо поводження. Це не тільки збільшить шанси на довіру потенційних клієнтів до вашого сайту, але й допоможе підвищити видимість вашого сайту в Інтернеті. Google а інші основні пошукові системи, як правило, ставлять сайти з навчальними відео та подібним вмістом вище.

Підсумки

Зрештою, ви завжди повинні прагнути покращити свій останній сайт електронної комерції та сайт ваших конкурентів. Якщо ні, хтось матиме сайт у вашій ринковій ніші не за горами, тож не пропустіть можливість замовити, бо ви не залишилися на крок попереду.