Розкриття інформації

РОЗКРИТТЯ

Вам не вистачає дискотеки

SolidSmack обійдеться. Ти це знаєш. Ось як ми маємо справу з цим, і речі, які нам потрібно розкрити, щоб ви знали, про що ми пишемо, випливає прямо з нашого серця. До речі, ніхто з людей чи компаній, з якими ми співпрацюємо, не має жодного слова чи редакційної влади щодо вмісту, що надходить у SolidSmack. Ми просто хочемо це вивести.

Галузеві події

SolidSmack відвідує галузеві заходи, що проводяться різними постачальниками галузі САПР. Найчастіше це означає, що вони платять за конференц -послуги, готелі та іноді авіаквитки на захід. Якщо вони не платять за авіаперельоти, ми намагаємося отримати від них компліменти щодо їхніх собак. Будь -які публікації, статті чи висвітлення події залишаються виключно на SolidSmack без жодного введення або редагування від організатора заходу або спонсорів.

Рекламодавці

Ви помітите, що в SolidSmack є оголошення, багато великих. Ось як ми фінансуємо цю операцію і платимо за величезну кількість зернових, необхідну для випуску такого приголомшливого вмісту. Якщо ви не хочете, щоб у вас була реклама, зв’яжіться з нами, і ми покажемо вам скриньку для пожертв, яка приймає дуже великі чеки. Але так само, як і наш рекламодавець, ви не будете мати жодного слова щодо вмісту, редакційної статті чи зображень, що охоплюють продукт чи послугу (або кількість зазначеного вмісту про такий продукт чи послугу). Ми жорстокі, я знаю.

партнери

Час від часу ми будемо надавати товари або послуги за допомогою партнерського посилання. Це додатковий потік доходу, і, сподіваємось, він відведе нас від багатьох відволікаючих банерних оголошень. Наша мета - поділитися лише продуктами, які доповнюють вміст SolidSmack, допомагають вам у тому, що ви робите, або взагалі роблять життя веселішим. Використання партнерських посилань не впливає на те, чи пропонуємо ми продукт, чи ні; коротше, продукти представлені лише тому, що вони відповідають редакційним стандартам. Наразі у нас є партнерські відносини з кількома магазинами, включаючи: Amazon, Ebay та StackCommerce. Будь ласка, не соромтеся Зв'яжіться з нами якщо ви хочете перевірити, чи є у нас дочірні відносини з певною компанією.

Програмне забезпечення/обладнання

Іноді нам буде надано програмне чи апаратне забезпечення для використання та огляду. Іноді нам не потрібно надсилати його назад, іноді ми віддаємо його на конкурс, іноді кидаємо через вікно (не зовсім, але так, насправді). Програмне забезпечення, яке ми отримуємо/перевіряємо, зазвичай має позначку "не для подальшого продажу" (NFS), а це означає, що ні, я не можу продати його вашому дядькові, щоб він міг передати його вам.

Вам нічого не цікаво? Не соромтеся Зв'яжіться з нами і запитати.