Правила та умови

Ефективний: травень 25, 2018

Ласкаво просимо на сайт solidsmack.com (далі - SolidSmack). SolidSmack та пов'язані з ним сайти надають вам свої послуги, знання, продукти та інформацію за таких умов. Якщо ви відвідуєте цей веб -сайт або пов’язані з ним сайти, ви приймаєте ці умови. Уважно прочитайте їх.

Конфіденційність
Будь ласка, перегляньте наш Політика Конфіденційності, який також регулює ваше відвідування нашого веб -сайту, щоб зрозуміти нашу практику.

ЕЛЕКТРОННІ ЗВ'ЯЗКИ
Коли ви відвідуєте SolidSmack або надсилаєте нам електронні листи, ви спілкуєтесь з нами в електронному вигляді. Ви погоджуєтесь отримувати від нас електронні повідомлення. Ми зв’яжемося з вами електронною поштою або розмістивши повідомлення на цьому сайті. Ви погоджуєтесь, що всі угоди, повідомлення, розкриття інформації та інші повідомлення, які ми надаємо вам в електронному вигляді, відповідають будь -яким юридичним вимогам щодо письмового такого повідомлення.

АВТОРСЬКЕ
Весь вміст, розміщений на цьому веб -сайті, наприклад текст, графіка, логотипи, значки кнопок, зображення, аудіокліпи, цифрові завантаження, збірники даних та програмне забезпечення, є власністю SolidSmack або його постачальників вмісту та охороняється міжнародним законодавством про авторські права. Збірка всього вмісту на цьому веб -сайті є виключною власністю SolidSmack, авторські права на цю колекцію надаються SolidSmack, і охороняються міжнародними законами про авторські права.

МАРКИ
Торгові марки SolidSmack та торговий одяг не можна використовувати у зв’язку з будь -якими продуктами чи послугами, які не належать до SolidSmack, будь -яким способом, який може викликати плутанину серед клієнтів, або будь -яким способом, що зневажає чи дискредитує SolidSmack. Усі інші торгові марки, що не належать компанії SolidSmack або її дочірнім компаніям, які з'являються на цьому веб -сайті, є власністю їх відповідних власників, які можуть або не можуть бути афілійованими, пов'язаними або спонсорованими SolidSmack або пов'язаними з нею сайтами.

ЛІЦЕНЗІЯ ТА ДОСТУП ДО САЙТУ
SolidSmack надає вам обмежену ліцензію на доступ та особисте використання цього сайту, а не на завантаження (крім кешування сторінок), зміну його або будь -якої його частини, за винятком письмової згоди компанії SolidSmack. Ця ліцензія не включає будь -яке подальше або комерційне використання цього сайту або його вмісту: будь -який збір та використання будь -яких списків продуктів, описів або цін: будь -яке похідне використання цього сайту або його вмісту: будь -яке завантаження або копіювання інформації облікового запису для вигода іншого продавця: або будь -яке використання інтелектуального аналізу даних, роботів або подібних засобів збирання та вилучення даних. Цей сайт або будь -яку його частину заборонено відтворювати, дублювати, копіювати, продавати, перепродавати, відвідувати або іншим чином використовувати в комерційних цілях без письмової згоди компанії SolidSmack. Ви не маєте права створювати рамки або використовувати методи обрамлення для вкладання будь -якої торгової марки, логотипу чи іншої власності (включаючи зображення, текст, макет сторінки або форму) компанії SolidSmack та наших партнерів без письмової згоди. Ви не можете використовувати будь -які мета -теги або будь -який інший "прихований текст" з використанням назви або торгових марок SolidSmacks без явної письмової згоди SolidSmack. Будь -яке несанкціоноване використання припиняє дію дозволу або ліцензії, наданої SolidSmack. Вам надається обмежене, відкликане та невиключне право на створення гіперпосилання на домашню сторінку SolidSmack, якщо посилання не відображає SolidSmack та пов'язані з ними сайти чи їх продукти чи послуги у хибному, оманливому, принизливому вигляді, або іншим образливим питанням. Ви не можете використовувати будь -який логотип SolidSmack або іншу фірмову графіку або товарний знак як частину посилання без письмового дозволу.

ВАШ ОБЛІКОВИЙ СЛУЖБ
Якщо ви використовуєте цей або пов’язані сайти, у вас може бути обліковий запис учасника. Ви несете відповідальність за збереження конфіденційності свого облікового запису та пароля та за обмеження доступу до вашого комп’ютера, і ви погоджуєтесь нести відповідальність за всі дії, які відбуваються під вашим обліковим записом або паролем. Якщо вам ще не виповнилося 18 років, ви можете користуватися нашим веб -сайтом лише за участі батьків або опікуна. SolidSmack та його партнери залишають за собою право відмовлятися від обслуговування, припиняти облікові записи, видаляти чи редагувати вміст або скасовувати замовлення на власний розсуд.

Коментарі, електронні листи та інший вміст
Відвідувачі можуть публікувати коментарі та інший вміст: і подавати пропозиції, ідеї, зауваження, запитання чи іншу інформацію, якщо вміст не є незаконним, непристойним, загрозливим, наклепницьким, вторгненням у конфіденційність, порушенням прав інтелектуальної власності чи іншим ушкодженням. для третіх сторін або заперечує, і не містить або не містить вірусів програмного забезпечення, політичної агітації, комерційних звернень, ланцюгових листів, масових розсилок або будь -якої форми "спаму". Ви не можете використовувати фальшиву адресу електронної пошти, видавати себе за будь-яку особу чи організацію або вводити в оману щодо походження картки чи іншого вмісту. SolidSmack залишає за собою право (але не зобов’язання) видаляти або редагувати такий вміст, але не регулярно перевіряє розміщений вміст. Якщо ви публікуєте вміст або подаєте матеріал, і якщо ми не вказуємо інше, ви надаєте SolidSmack та його асоційованим особам невиключне, безвізове, безстрокове, безвідкличне та повністю субліцензоване право на використання, відтворення, зміну, адаптацію, публікацію , перекладати, створювати похідні твори, розповсюджувати та відображати такий вміст по всьому світу на будь -яких засобах масової інформації. Ви надаєте компанії SolidSmack та її асоційованим особам та субліцензіатам право використовувати ім’я, яке ви подаєте у зв’язку з таким вмістом, якщо вони цього захочуть. Ви заявляєте та гарантуєте, що володієте або іншим чином контролюєте всі права на вміст, який ви публікуєте: що вміст є точним: що використання наданого вами вмісту не порушує цю політику та не завдасть шкоди будь -якій особі чи організації: і що ви відшкодуєте компанії SolidSmack або її асоційованим особам за всі претензії, що випливають із вмісту, який ви надаєте. SolidSmack має право, але не зобов'язання, відстежувати та редагувати або видаляти будь -які дії чи вміст. SolidSmack не несе відповідальності та не несе відповідальності за будь -який вміст, розміщений вами або будь -якою третьою стороною.

РИЗИК ВТРАТИ
У випадках, коли цифрові товари або членство купуються через SolidSmack або пов'язані сайти, ці покупки здійснюються відповідно до підтвердження електронною поштою. Це в основному означає, що ризик втрати та права власності на такі предмети переходять до вас після того, як ми надішлемо електронний лист.

ВІДМОВА ГАРАНТІЙ І ОБМЕЖЕННЯ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЦЕЙ САЙТ НАДАЄТЬСЯ SOLIDSMACK НА ОСНОВІ "ЯК Є" І "ДОСТУПНО". SOLIDSMACK НЕ ПРЕДСТАВЛЯЄ ТА ЯКИХ ГАРАНТІЙ, ЯКИХ ЯВНИХ, ЯВНИХ чи ПІДСУМКОВАНИХ ДЛЯ РОБОТИ НА ЦЬОМУ САЙТІ АБО ІНФОРМАЦІЇ, ЗМІСТУ, МАТЕРІАЛІВ ТА ПРОДУКТІВ, ВКЛЮЧЕНИХ НА ЦЬОМУ САЙТІ. ВИ ЧИСТО ПОГОДЖУЄТЬСЯ, ЩО ВАШЕ ВИКОРИСТАННЯ ЦЕГО САЙТУ НА ВАШ ЄДИНИЙ РИЗИК. У ВАШІЙ МЕРІ, ДОПУСТИМОЙ ЗАСТОСУВАЮЧИМ ЗАКОНОДАВСТВОМ, SOLIDSMACK відмовляється від усіх ГАРАНТІЙ, ЧИСТИХ АБО ВИМОЖЕНИХ, Включаючи, але НЕ обмежуючись, гарантіями товарності та придатності для певних особливостей. SOLIDSMACK НЕ ГАРАНТУЄ, ЩО ЦИЙ САЙТ, ЇЇ СЕРВЕРИ АБО ЕЛЕКТРОННА ПОШТА, ВІДПРАВЛЕНА З SOLIDSMACK, ВІЛЬНІ ВІРУСІВ ТА ІНШИХ ШКОДИМИХ КОМПОНЕНТІВ. SOLIDSMACK НЕ БУДЕ ВІДПОВІДАЛЬНИЙ ЗА ЯКИЙ -небудь ЗБИТКИ, ВИНИКНЕНІ ВІД ВИКОРИСТАННЯ ЦОГО САЙТУ, В ТОМУ, НО ОБМЕЖАЮТЬСЯ ПРЯМИМ, НЕПРЯМИМ, ОСОБЛИВИМ, ПУНІТИВНИМ ТА ШКОДОМ. ДЕЯКІ ДЕРЖАВНІ ЗАКОНИ НЕ ДОПОМОГАЮТЬ ОБМЕЖЕННЯ ВХІДНИХ ГАРАНТІЙ АБО ВИКЛЮЧЕННЯ ТА ОБМЕЖЕННЯ ДЕЯКИХ ШКОД. ЯКЩО ЦІ ЗАКОНИ ЗАСТОСУВАЮТЬСЯ ДО ВАС, ДЕЯКІ АБО ВСІ ВИШЕ ВИЩЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ, ВИКЛЮЧЕННЯ ТА ОБМЕЖЕННЯ МОЖУТ НЕ ЗАСТОСУВАТИСЯ ДО ВАС, І ВИ МОЖЕТЕ ДОПОВНІТЬ ПРАВА.

ЗАСТОСОВИЙ ЗАКОН
Відвідуючи SolidSmack, ви погоджуєтесь, що законодавство Сполучених Штатів Америки, без урахування принципів колізійного законодавства, регулюватиме ці Умови використання та будь -які суперечки будь -якого характеру, які можуть виникнути між вами та SolidSmack або пов’язаними з ними сайтами.

СПОРТИВИ
Будь -який спір, що стосується будь -яким чином вашого візиту до SolidSmack, спожитої інформації чи продуктів, придбаних через SolidSmack, повинен бути переданий до конфіденційного арбітражу в Техасі, Сполучені Штати Америки, за винятком того, що ви будь -яким чином порушили або погрожуєте порушити Права інтелектуальної власності SolidSmack, SolidSmack може звернутися до суду із забороною чи іншим відповідним рішенням у будь -якому штаті чи федеральному суді штату Техас, Сполучені Штати Америки, і ви погоджуєтесь на виключну юрисдикцію та місцезнаходження у таких судах. Арбітраж відповідно до цієї угоди буде проводитися за правилами, що діють тоді в Американській арбітражній асоціації. Рішення арбітрів є обов’язковим для виконання та може бути прийняте як рішення у будь -якому суді компетентної юрисдикції. У повному обсязі, дозволеному чинним законодавством, жоден арбітраж за цією Угодою не може бути приєднаний до арбітражу за участю будь -якої іншої сторони, на яку поширюється дія цієї Угоди, чи то шляхом арбітражного розгляду класів, чи іншим чином.

ПОЛІТИКА САЙТУ, МОДИФІКАЦІЯ ТА СКОРОЧЕННЯ
Будь ласка, ознайомтесь з нашими іншими правилами, такими як наша політика доставки та повернення, розміщені на цьому сайті. Ці правила також регулюють ваше відвідування SolidSmack. Ми залишаємо за собою право в будь -який час змінити наш сайт, політику та ці Умови використання. Якщо будь -яка з цих умов буде визнана недійсною, недійсною або з якихось причин не підлягає виконанню, ця умова вважатиметься відокремленою і не впливатиме на чинність та виконання будь -якої решти умови.

ПИТАННЯ
Питання щодо наших Загальних положень та умов, Політики конфіденційності або інших матеріалів, пов’язаних із політикою, можна направити до нашого персоналу підтримки, натиснувши на "Зв'яжіться з нами" напишіть нам за адресою: info@www.solidsmack.com