Com a dissenyador, enginyer o fabricant, com podreu seguir el ritme en una indústria que es veu constantment interrompuda per "New Faces" i que crea empreses senceres literalment d'un dia per l'altre? A mesura que els productes surten al mercat més ràpid que mai, quina és la millor estratègia per situar-se en una economia creativa global cada vegada més competitiva? Com es pot aprofitar el futur de Making i utilitzar aquestes noves tecnologies al seu avantatge?

Fòrum d'Innovació AU2012 | El futur de fer

En aquest Fòrum d'Innovació de 2012 de la Universitat d'Autodesk, convidats com Jay Rogers (CEO i fundador de Local Motors), Mark Hatch (President i CEO de Maya), Jason Martin i Patrick Triato (Dissenyadors, Zooka Soundbar) i altres discuteixen l'espectre de la disrupció. i permeten tecnologies que permeten que els productes surtin al mercat més ràpid i més barat que mai:

Jay Rogers, president, CEO i cofundador de Local Motors


"Estic a l'any cinc de l'odissea de cent anys per canviar la forma dels automòbils".

"Hi ha tres fonts d'ingressos que donen suport al nostre negoci. Fem eines i serveis i venem productes”.

"A solia compartir informació com aquesta [imatge de paper], però avui podem compartir imatges com aquesta [model 3D]".

"Avui, algú d'arreu del món pot entendre com fer-lo [el vostre disseny]. I aquesta és una diferència fonamental entre l'aprenentatge i l'aprenentatge d'avui i el fet i l'aprenentatge d'ahir".

"Els britànics van trigar 200 anys a passar la seva revolució industrial, els Estats Units van trigar 50 anys, la Xina ha trigat 10 anys i els individus poden recuperar-la en un any".

"Quan algú et diu que és una bona idea, és probable que ja s'hagi fet. Quan algú diu que és una mala idea, és llavors quan les rodes haurien de començar a girar. Perquè probablement és genial".

“No busquem un nombre mitjà de dissenys; Estem buscant un parabolt per un problema. Trobem alguna cosa que és profundament interessant i polaritzant".

Ash Notaney, vicepresident de Producte i Innovació, Project Frog


“Qualsevol discussió sobre el futur hauria de començar parlant de tendències. A Nova York ara mateix, teniu en construcció 1 World Trade Center. Té la mateixa forma i mida, aproximadament, que l'Empire State Building i està parlant molt, molt més de construir. És realment aquest el futur?"

"Gran part del cost de la construcció està en les despeses generals. Més del 70% del cost de construcció és ineficient i aquesta és l'oportunitat".

“Comença tenint un kit d'eines de peces i cadascuna d'aquestes peces és molt, molt detallada. Els components dels edificis es fabriquen fora del lloc. Venen en un camió embalats i es col·loquen amb una grua. Aleshores tenim algú al lloc que cronometra tot fins al segon i després treballem per veure com podem millorar l'eficiència".

Jason Martin, director general, i Patrick Triato, dissenyador principal de Carbon Audio


"Hi ha fort i després hi ha més fort. Estem més fort, més".

"Des del concepte fins a la prestatgeria, van ser uns set mesos".

“Intenta reinventar-te constantment. Pregunteu-vos: què és el següent gran? Així és com es defineix una nova categoria”.

Mark Hatch, director general de TechShop


“Sóc un revolucionari professional, com a revolucionari professional la meva feina és reclutar i radicalitzar. Esteu veient una revolució davant els vostres ulls i espero que us sumeu a la revolució".

"Fent servir el que acabeu d'escoltar d'aquest panell, què farà la vostra empresa?"

"Jo treballava en el desenvolupament de nous productes i trigaria anys a treure alguna cosa. Mai més."

“Tot el que cal és un petit acte per unir-se a la revolució. Per tant, el que m'agradaria que fessis és fer un regal per a la teva família o amics aquest Nadal i hauràs format part de la revolució”.

Mickey McManus, president i conseller delegat de MAYA Design


"Fabriquem més processadors en un any dels que podem conrear grans d'arròs. Més de 10 milions de processadors i aquest nombre està creixent".

“La natura ens pot ensenyar alguna cosa. Sou un sistema d'informació complex per dret propi”.

“És una gran oportunitat per a la complexitat, el perill no és la complexitat, és maligne
complexitat."

“Em preocupa que puguem tenir una crisi de creativitat en el futur. No sé si estem invertint en les coses adequades per als nostres fills".

"El futur passa per la creativitat i l'agilitat".

autor

Simon és un dissenyador industrial amb seu a Brooklyn i editor gerent d’EVD Media. Quan troba el temps per dissenyar, se centra en ajudar les startups a desenvolupar solucions de marca i disseny per aconseguir la seva visió de disseny de producte. A més del seu treball a Nike i a diversos altres clients, és el motiu principal pel qual es fa res a EvD Media. Una vegada va lluitar contra el terra un caçó d’aligator d’Alaska amb les mans nues ... per rescatar Josh.