3D Systems no es fa malbé el 2013. Tot i que hi ha alguns productes nous rendiment escàshan aconseguit demostrar que un arsenal de "pastissos de crema batuda a la cara" és la millor estratègia per desenvolupar bombolles i cridar l'atenció. D’alguna manera, entre la promoció dels seus llançaments de nous productes al CES 2013, van aconseguir guanyar el "Premi al Millor CES 2013 per a tecnologia emergent”Mentre s’allotja músics que toquen instruments impresos en 3D al seu estand i encara han trobat temps per llançar una plataforma perquè els modelistes i els desenvolupadors puguin cobrar aplicacions centrades en la impressió 3D.

"Cubify creu que tothom és creatiu i que tothom pot crear; només necessitem una manera divertida i senzilla de començar".

Dividit entre dues plataformes, el nou sistema de disseny de les aplicacions d’impressió 3D de Cubify s’adapta tant als programadors com als modeladors sense experiència en programació. L'API Cubify "és per a programadors web que escriuen les seves pròpies aplicacions web, creen models i fan programació". Un cop el programador envia l’aplicació, el procés és similar al procés d’enviament de l’aplicació iOS d’Apple: espereu uns dies i comproveu si està aprovat. No hi ha cap quantitat màxima d'aplicacions que un desenvolupador pugui enviar i Cubify s'encarrega de les responsabilitats de comerç electrònic, impressió i compliment.

2

1

Com a alternativa, per a aquells que eviten la ruta de programació però que encara hi volen participar, la plataforma AppCreate permet als modelistes crear una aplicació web Cubify mitjançant la interfície Cubify AppCreate en línia. Un cop creada la interfície, és tan fàcil com carregar els fitxers del vostre model 3D i rebre un percentatge del pagament del model Cubify Cloud Printed (similar a Shapeways).

4

3

Tot i que la plataforma encara està a la seva infància, serà interessant veure com es va agafant a mesura que el 2013 es converteix en un any enorme per a la impressió 3D.

Per obtenir més informació, visiteu Cubify's Lloc del desenvolupador.

autor

Simon és un dissenyador industrial amb seu a Brooklyn i editor gerent d’EVD Media. Quan troba el temps per dissenyar, se centra en ajudar les startups a desenvolupar solucions de marca i disseny per aconseguir la seva visió de disseny de producte. A més del seu treball a Nike i a diversos altres clients, és el motiu principal pel qual es fa res a EvD Media. Una vegada va lluitar contra el terra un caçó d’aligator d’Alaska amb les mans nues ... per rescatar Josh.