La novetat és per a qualsevol persona que vulgui treure el màxim profit del seu escàner 3D o de la seva aplicació d’escaneig 3D per a telèfons intel·ligents MODO per a Repotologia sèries del lloc de formació en disseny industrial cadjunkie és només per a tu.

Pel baix preu de 39 dòlars (14 dòlars per als membres Premium de cadjunkie), aquesta sèrie de vídeos descarregable inclou tot el que heu de saber sobre la conversió de dades d’escaneig 3D en geometria factible, així com alguns scripts MODO elegants dissenyats exclusivament per a la sèrie flux de treball.

A la sèrie, el propi professional de disseny industrial resident d’EvD Media, Adam O'Hern, fa retopologia i la resumeix en termes senzills per treure el màxim profit de les vostres dades d’escaneig 3D i convertir-les en un model CAD que funcioni i es pugui fabricar en MODO o SolidWorks.

A més de la nou vídeos plens de funcions i inclou scripts MODO per accelerar el flux de treball de retopologia, la sèrie també inclou fitxers de procés per ajudar-vos a guiar-vos cada pas del camí.

Aquí, Adam ho trenca tot:

Què és, doncs, què és Retopologia?

Potser heu passat algun temps al vostre telèfon intel·ligent amb una de les moltes aplicacions d’escaneig en 3D, com ara Captura 123D d’Autodesk, o potser voleu que un model esculpit de ZBrush sigui més amigable per a la fabricació. Bàsicament, l'objectiu final de la retopologia és agafar un model 3D existent i "rastrejar" la seva forma amb una geometria factible perquè pugui ser manipulat encara més en un paquet de programari CAD dedicat com SolidWorks. En poques paraules, la retopologia és el procés de reconstrucció d'un model "mort" d'una altra manera amb funcionalitats que podeu utilitzar per a la impressió, representació i fabricació 3D.

Habilitats clau que afegirà a la vostra caixa d'eines:

Per a la sèrie, Adam descompon cada pas per convertir objectes del món real en geometria neta que podreu utilitzar per portar els dissenys de productes al següent nivell a MODO i / o SolidWorks. Tant si el vostre objectiu final és perfeccionar les vostres habilitats de modelatge com si es construeix amb prototips fets a mà, se us guiarà a través del procés d’utilitzar la retopologia per intensificar el vostre joc de disseny.

Importació d'escaneigs 3D des de l'aplicació per a telèfons intel·ligents

01

Reconstrucció de malles a MODO

02

Exportació i finalització del vostre disseny a SolidWorks

03

Dirigeix-te a cadjunkie per descarregar-te i comença a utilitzar el MODO per a Repotologia sèries o inscriviu-vos a un cadjunkie Membre Premium per accedir a tota la biblioteca de formació en vídeo sobre disseny industrial.

autor