Normalment, quan parlo amb algú de verdures, es tracta de fer un llit de verdures de fulla de la mida d'una habitació, mètodes per cosir pastanaga i material antiavalots de pèsols o ubicacions pràctiques per als dispensadors de suc de remolatxa. Però primer heu de CREIR les vostres verdures abans de fer qualsevol esforç tan interessant.

Morgan Morey, un joier històric de l'illa de Wright, va sortir de les seves habilitats creatives habituals de fantàstiques joies esculpides i disseny de figures per crear una instal·lació de paret pràctica, però artística, d'aquaponia. El millor de tot és que és MODULAR i té una varietat de funcions.

Totes les llaunes es treuen fàcilment per funcionar com a olles individuals. El sistema es pot personalitzar fàcilment per a configuracions de plantes individuals, ja que cada llauna es pot omplir amb diferents mitjans de plantació. El millor de tot l'aigua un cop passa pel sistema es torna totalment neta i fresca per als peixos.

He estat explorant idees per crear un sistema de farratge d'aquaponia de taulell, i aquest és un mètode que és realment interessant. És una impressió d'una sola peça que, amb un connector de canonada addicional, connecta i dirigeix ​​l'aigua a través de qualsevol quantitat de seccions de la planta. Es poden utilitzar individualment o per separat i contenen una llauna estàndard. Només penseu, podríeu fer créixer una paret sencera de romaní, farigola o flors per recollir cada matí i portar-vos els vostres encantadors companys de feina.sistema de paret aquapònica modular

No puc esperar per imprimir-lo, adaptar-lo, modificar-lo i veure com funciona al taulell. Una cosa que crec que necessitarà és una base, un adjunt a la paret o al tanc i un adjunt superior en funció de l'alçada i el pes: una paret completa de 12 peus d'espinacs tindrà una mica de pes... Potser necessito més dipòsits de peixos.

Vostè pot descarregueu el model a MyMiniFactory. (Bonus! Fes una ullada a l'altre treball de Morgan. Té un munt d'escultures d'Overwatch i algunes joies MOLT interessants. Mira-les. aquí!)

Tens un model que creus que necessita tothom? Comparteix l'enllaç i els detalls amb nosaltres aquí!

autor

Josh és fundador i editor de SolidSmack.com, fundador d'Aimsift Inc. i cofundador d'EvD Media. Participa en l’enginyeria, el disseny, la visualització, la tecnologia per fer-ho realitat i el contingut desenvolupat al seu voltant. És un professional certificat per SolidWorks i destaca per caure incòmode.